Online shopping Dealmates

16:50

Sejak pandai beli on9 nie..pantang tengok barang best mesti nak beli..baru sabtu lepas aq beli gelang kat Dealmates. Niat nyer nk beli kat hubby sebab dia memang minat gelang2 cam nie.. tak pasal2 aku pun terpengaruh sama.
Aku beli 2 color merah dan hitam.. bile dpt tak sangke pulak gelang magnetik.. patut la harga pun boleh tahan la...Name gelang tu NPB Ion Balance. Try search kat internet nak tahu fungsi gelang nie..
"Badan manusia menyerap Ion positif daripada alat-alat elektrik pada hari ke hari asas. Ion positif dikatakan mengganggu imbangan semulajadi. 
Ion Negatif adalah umumnya banyak terdapat dalam alam semula jadi, dipancarkan dari tumbuh-tumbuhan, air terjun dan hujan ribut.
No Problem Ion Balance produk mengandungi bahan-bahan yang menghasilkan ion negatif."

You Might Also Like

0 kitty baik hati komen

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah