Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Aplikasi Photo Grid dan Instagram

16:44

Dulu nk edit pic punye la ssh.. nk kne blaja adobe photoshop.. pastu kne ngk tutorial nk blaja wat vintage, calm, sepia, grunge.. mcm 2 la lg..tp skank nie sng gle..mcm2 aplikasi ade.. kt hp pun dah boleh buat.. instagram, camera effect, photo wonder klu senarai mmg x larat la nk taip.. yg penting  applikasi  sng digunakan dan mmg pic yg kte edit btui2 menjadi.. 
Sume tu kte ly cari kt play store atau pun sesape yg gune iphone bley g jer app store.. tp tu sume tuk smart phone jer la.. kang klu try kt nokia 3310 smpai ble pun x dpt.. hehe..
edit gune photo grid + instagram





You Might Also Like

1 kitty baik hati komen

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah