Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Adakah blog satu keperluan?

11:10

ehsan google search  image
Bile aq ngk facebook org..pastu g kat about.. pastu g kat website mesti ader dorg nyer address blogspot situ.. sme ader aktif atau tak, mmg ader.. Ia satu keperluan ker?
Aq rs la kan..mungkin sbb kita terlalu byk menggunakan teknologi mcm laptop dan hp.. berkawan pun dgn alam maya lebih byk dr kawan kt luar especially bile dah bekerja.. bila masa sgt kite dpt lepak2 kt luar kn.. so byk lepak ngn laptop dan hp.. 
Bile ader story, ader gosip, ader mende yg kite x puas ati, maybe akan diluahkan kat laptop jer dgn berblogging.. sbb tu la kot blogging nie jd pilihan.. korg rase ia satu keperluan ker? aq rs makin sonok pulak bile dpt berstory kt blog.. klu kita nk cite kt member2 opis pun blum tentu ader yg nk dgr kn.. so publish jer kt blog.. spe nk bc ikut suke.. x nk bc sudah.. 
So.. aper pendapat korg?

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

  1. ikut pendapat masing2... bagi kak mia blog adalah keperluan. sebab memang suka dan minat berblog.. ;)

    ReplyDelete
  2. pendapat k.ena mmg satu keperluan
    blog nie satu tempat kita mencurahkan rasa apa yg terpendam dlm hati

    dlm fb kita tak dpt nak luahkan sepenuhnya tapi dlm blog mcm2 kita blh nak tulis dan upload gambar

    blog mmg beri seribu kepuasan

    betul tu kenalan dlm maya lebih memberikan komen yg jujur dr teman2 sekeliling kita

    betul tak

    ReplyDelete
  3. dapat baca entri lama fiza.. akak berblog sekadar suka-suka dan untuk menambah kenalan di alam maya.. di samping tu dapat menjana pendapatan sampingan melalui nuffnang..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah