Sukan memanah aktiviti hujung minggu

11:49

Minggu lepas bos kami perkenalkan sukan memanah yang merupakan hobi beliau di waktu lapang, Buat masa ini, Fiza pun ambil kesempatan untuk mengenali peralatan memanah yang dipanggil compound bow.
Fokus.. lepas nie masing-masing nak try
Mr. Hubby pun ambil peluang mencuba
Hafiz.. nampak poyo padahal tukang tarik kat sebelah membantu.. haha
result hebat nie.. sapa la yang hasilkan agak-agaknya
Mej. Helmy.. fokus yang tinggi akan hasilkan result yang cemerlang.
Tak sangka sukan memanah nie best dan bukan senang nak dapatkan bull eyes. Dapat kene target pun dah bersyukur sekurang-kurangnya tak tersasar ke tempat lain.
Dan yang paling penting keselamatan diri dan sekeliling perlu diutamakan kerana ia adalah alat membunuh.
Wassalam.

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

  1. wah...aktiviti memanah..seronok ker..

    ReplyDelete
  2. fiza ngk jer.. tp dorg ckp mende cm nie ly wat gian ..sm cm shooting...

    ReplyDelete
  3. wah tak ajak pun
    klu ajak pun confirm tak blh nak join..dah ada 2 handbeg nie ssh nak ke mana2

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah