Beli laptop baru jenama Acer

11:16

Assalamualaikum. Hajat untuk mendapatkan laptop baru dah termakbul.. bukan ape.. laptop yg sedia ada memang sudah tidak dapat diselamatkan lagi. Lagipun laptop lama tu dah 7 tahun Fiza pakai. Dah berapa kali Fiza format sendiri sebabkan bermasalah. Problem bateri dan hardisk tak payah cakap la, memang stress dibuatnya.
Awal tahun 2013 pernah jugak pegi Digital Mall SS14 tuk cari bateri laptop tu.. tapi stok kene order dari Korea.

cm nie la rupe internal hardisk..
Isnin lepas kami ke Digital Mall untuk mencari laptop baru jenama Acer. Semuanya dipermudahkan dan rezeki Fiza untuk dapat laptop baru.
digital mall Ground Floor
Free gift.. 8 barang termasuk beg laptop..
OS Window 8..pengalaman baru tuk fiza
HAPPY
Laptop baru menggunakan OS Window 8. Seronok dan pening jugak nak menggodek sebab sebelum nie gune Window 7 kan. Laptop memang satu keperluan dan perlu ada di rumah. Wassalam.

You Might Also Like

6 kitty baik hati komen

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah