Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Running Man datang Malaysia

19:09

Betul ke Running Man hanya datang September nie hanya untuk bertemu peminat dan bukan untuk membuat rakaman.. yang nie aq baca kat satu laman web nie..
"Akhirnya berita yang ditunggu-tunggu oleh peminat Running Man tiba jua. Pasti ramai yang akan teruja mendengar berita awesome ini. Walaupun masih belum diumumkan secara rasmi, ahli-ahli program popular ini akan hadir ke Malaysia sekitar bulan September 2013 ini. 
Kehadiran Running Man ke Malaysia bukanlah untuk merakam salah satu episod di sini. Kehadiran mereka adalah lebih kepada sesi bertemu peminat. Kemungkinan besar juga akan diadakan aktiviti antara ahli-ahli Running Man dan peminat-peminat mereka di Malaysia. Jumlah ahli Running Man yang bakal hadir juga masih belum disahkan lagi."
Alahai.. nape la dorg x nk rakam kt Malaysia kn.. x pela janji dorg dtg Malaysia.. hope sgt2.. aq mmg dah bersemangat nk wat sepanduk nie.. 

You Might Also Like

1 kitty baik hati komen

  1. tu la k.ena ada dgr jugak dorang nak dtg..
    bestnya

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah