Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Website Hello Kitty Malaysia

11:17

Rasenye dah makin menjadi2 pulak dlm diri nie.. bagi spe yg minat ngn barang2 dan collection hello kitty.. nie dye nyer link http://www.hellokittymalaysia.com. Nk wat cuti mate pun best jugak sbb brg dye cute2 sume..
nk gak try beli online kt sni pulak.. sblm nie dah try dealmates ngn groupon.. pasnie nk try kt sni pulak.. 
style fiza klu nk th beli online nie menjadikan x, try beli barang yg murah2 dulu.. x la menyesal.. dengan syarat mende tu kte nk la.. x pun tanye la org2 sekeliling nie.. klu bleh nk tanye gak pendapat kwn2 blogger..
tp setakat nie barang yg diorder mmg sampai..

page hello kitty malaysia
p/s : nk sling beg pulak.. klu boleh rice cooker pun nk hello kitty.. hehe

You Might Also Like

1 kitty baik hati komen

  1. hehe saya pun minat hello kitty tapi bagi saya kebanyakkan brg hello kitty kat website ni agak mahal dari harga sebenar...hihihhi

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah