Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Applikasi KakaoTalk

13:03


Sape x kenal dengan fantastic Big Bang kn.. dorg dah jd duta tuk KakaoTalk pulak nie.. dan pengeluar aplikasi nie pun dari Korea.. kalu ngk iklan tv. duta KakaoTalk tuk Malaysia ialah Yuna.. 
Aplikasi nie serupa jer mcm wassup, viber. we chat..free talk dengan syarat ader internet la.. tp yang bestnye.. icon2 dye cute2 la.. klu nk try korg boley la download cm biase kt app store atau play store...
Bagi yang minat artis korea, update dorg sume kita akan th dah yg paling best bleh chat sekali dengan dorg.. 
Fiza dan try gune dan dah add beberape artis dorg.. tp just nk tau update jer la.. nk chat cm segan jer..
boleh call.. mcm viber...
ader icon yang kiyut sesgt...
bleh add korean artist/group...
senarai yang fiza dah add...
cm iklan dorg... free talk kakao talk.. cume nk th.. betul ke yuna tu wat iklan sekali ngn Big Bang.. cm x caye jer.. hehe...

You Might Also Like

0 kitty baik hati komen

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah