Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Wayang Time ~ Iron Man 3

17:21

Weekend ahad aq ajak hubby ngk wayang.. Iron Man 3.. mmg best la cite dye kali nie.. aq ngk dah mcm transformer pun ader agak sbb byk sgt Iron man nyer mase dlm cite.. bg kwn2 yg x ngk lagi, aq mmg recommend ngk.. mmg berbaloi la..
Mmg kompom dah x de Iron Man 4 sbb ending dye menunjukkan tiada lg Iron Man pas nie..  
snap2.. kat kaunter..
tiket...
popcorn mmg wajib la ader kn..
next cite..  x sabar nyer.. 

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

  1. dah tngok cite ni..seronok..lawak pn ada hee..
    jemputla ke blog saya ye..:)

    ReplyDelete
  2. best kn cite dye.. terima kasih...

    ReplyDelete
  3. blm berkesempatan pun nak tgk f&f6
    NAK TGK GAK SEBENARNYA

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah