Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

" CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK "

13:14

Bissmillahirahmanirahim .

Sempena bulan ramadhan nie cik akak nak merasmikan satu lagi contest..
Contest nie berlangsung 2 minggu sahaja....
Bermula 10 Julai 2013 dan tamat 23 Julai 2013
Contest ini juga ditaja sepenuhnya oleh cik akak dan rakan sponser yang oshem...
<Senarai Hadiah>
Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah

  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahaja)
  • Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI & SINI (tunggu sampai habis loading)
  • Likes Fanpage dibawah (Wajib)





banner kredit KathyRbain
Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.
  • Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013
    Jam 12.00 malam (tamat)
    tag : iqwa , eyla

You Might Also Like

30 kitty baik hati komen

  1. selamat berjaya fiza..segmen yg sama kn..hee

    ReplyDelete
  2. Membalas Kunjungan Fiza..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari contest yang sama,
    done follow sini,
    jemput singgah n join 1st segmen,

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

    tq..;-)

    ReplyDelete
  4. Makseh support cik akak...

    senarai peserta mohon semak disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

    salam ramadhan

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih cik kak.. fiza mmg support cik kak.. =)

      Delete
  5. datang singgah... jom more..!! hehe..

    http://setiasmile.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  6. Singgah & follow sini dari segmen yg sama :)
    kalau sudi follow la Qeela balik ye :)

    http://ourrandomrainbow.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  7. I'm here... good luck.. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  8. pembaharuan hadiah semak disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/perubahan-hadiah-untuk-contest-ramadhan.html

    harap maaf....kesilapan TYPO

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen cik akak

    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    good luck ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih.. gd luck jugak wat siti.. >.<

      Delete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah