Elok ker buat cm tu...

11:49

Salam Ramadhan dan selamat pagi.. Dah jd tabiat pula.. bgn pagi.. hari minggu.. pas sahur mst tido dulu.. pastu bgn semula.. berkobar2 ngk blog.. pastu g kt cbox.. wah  bestnyer.. ramai yg komen dtg singgah.. tp dtg singgah letak link iklan.. huhu.. mmg x ikhlas langsung.. nk duit tp wat cara cm tu..
Kalau nk mintak tlg klik iklan bgth je kt fiza.. fiza boleh buatkan.. tambah bln2 pose nie.. hati fiza mmg baek sgt..betul..x tipu..
Fiza pun nk ngk jugak blog org yg dtg tu.. tp mmg kuciwa bile klik.. ngk link iklan.. fiza rase cm x baek jer.. tp x pe.. fiza halalkan jer.. sesiape nk letak link iklan letak kt cbox yg tomey tu.. lah yer..(marah nie).. cm ner nk larang.. kenal pun x tak.. 
Pepe pun selamat berpuase.. smoga amalan kita di bulan yang mulia ini dirahmati oleh Allah.. dan bersama kita mohon kepadanya untuk disucikan segala dosa.. Amin
p/s: pesanan tuk diri sendiri juga..

You Might Also Like

24 kitty baik hati komen

  1. nak wat camne kan, sabar jelah. saya dah lama sgt tak letak kt checkbox

    ReplyDelete
  2. tu la..suke sgt letak iklan..

    ReplyDelete
  3. mama pun kena fiza, nak buat camane,..
    sabar jer la..

    nanti kalau nak tengok link tu link iklan ke tak, fiza halakan cursor kat situ, pastu fiza pandang sebelah kiri tengok ada link kan yang keluar. kalau iklan tak payah klik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cm tu ke mama.. nnt fiza try.. time kasih yer..

      Delete
  4. nak buat camner kan.....nak kaya cepat.....he3......

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah.. biarkan la dorg.. nk kaya pun kne ader cara..

      Delete
  5. sabar je lah fiza..zara pn kna gak..munkin cara mereka cm ni kut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk senang dpt duit.. biarla..janji dorg bahagia wat cm tu..huhu..

      Delete
    2. kan janji depa bahagia..=D

      Delete
  6. he3 jgan marah2 =) biakn la diorg 2..lpas ni cek la link betol @ iklan..sblum klik tgok url dia dlu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye.. fiza akan check betui2.. time kasih atas nasihat.. >.<

      Delete
  7. akak selalu dah terkena.. macam internet akak slow, sebelum habis loading tu akak terus pangkah je.. hihi.. zalimkan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. elok wat cm tu.. fiza pun wat cm tu jugak..tak zalim la kak.. dorg lg la..menipu..

      Delete
  8. Sabar ye kak fiza :)) you strong gurl, yeah! hehe *terlebih kita pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. yeah..yeahhhhggg...dah mcm rockers pulak.. >.<

      Delete
  9. dah boring dengan manusia sebegitu... kalau tak nak klik, tgk tooltips yang kuar kat bawah blog.. ada nampak link2 iklan tu, buat dunno je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih bg tips tu.. br la x kne tipu dah.. =)

      Delete
  10. akak selalu jugak kena mcm tue..mmg sakit hati kan..kalau betul nak kita klik iklan bagi tahu jer..bukan ssh pun nk tlg klik..kena pikir berkat ka duit yang dapat tue dengan menipu kan..hrp2 depa insaf la pas nie.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..bgth jer..bkn ssh pun kn..sm2 tlg lg elok..

      Delete
  11. Kite hover dulu kat link. Agak2 macam link iklan, kite delete terus. Malas layan. Nanti akak tolong klik iklan Aida eh. Hagaga~

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah