GA Ramadhan Abylla

14:28

klik banner untuk join..

HADIAH PEMENANG UTAMA
seorang pemenang dipilih daripada Top Referral
1x Tshirt daripada Abylla Tshirt
1x poskad Raya Abylla Studio
1x button badge Abylla Studio
HADIAH KE-2
untuk 5 orang pemenang
1x poskad Raya Abylla Studio
1x button badge Abylla Studio
HADIAH KE-3
10x button badge Abylla Studio
untuk 10 orang pemenang
Macam mana nak menang ??
1) Post satu entry bertajuk "GA Ramadhan Abylla" di mana di dalam post tu ada Banner GA ini (seperti yang tertera di atas) dengan Backlinkkan kepada Entry ini.. dan dan dan tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini
2) Like Facebook Page Abylla Studio dan Abylla Tshirt
3) Follow Blog INI
semudah 1 2 3 4 5 6 kan ?? hehe
MULA : 12 Julai 2013 (00:00AM)
TAMAT : 30 Julai 2013 (00:00PM)

You Might Also Like

13 kitty baik hati komen

  1. Lupa nak cakap, dah follow ya. Sudilah follow blog saya juga ya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/07/ga-ramadhan-abylla.html
    dri GA yg sama ;)

    ReplyDelete
  3. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/07/ga-ramadhan-abylla.html
    bls kunjungan :))

    ReplyDelete
  4. salam sayang..
    terima kasih sbb sudi join GA ni ye

    ada beberapa perkara yg perlu diambil perhatian:
    1) saya telah tamatkan GA lebih awal, 26/7/2013
    2) pemenang akan diumumkan esok, sabtu, 27/7/2013
    3) akan mengumpulkn butir2 pemenang sehingga isnin, 29/7/2013
    4) hadiah akan di post selewatnya hari selasa, 30/7/2013

    good luck, dear ^^

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah