Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Isi borang bonus

12:59

Nie bukan bonus raye..tp bonus tuk tahun baru nnt.. cume style company tahun nie, kita perlu menilai diri sendri dahulu, lps tu bos akan wat penilaian pula.. perah otak jugak nak isi borang.. nk letak lebih takut terperasan bagus pulak.. letak skit kang x dpt bonus pulak..huhu.. kne pegang satu je la kan.. yg penting jujur dan ikhlas.. ader rezeki..dpt la..
muke dpn borang
harap bos bgla bonus yg terbaek buat fiza.. 
sayang bos..muahhhh..hehe..(bodek nk bonus lebey)


You Might Also Like

21 kitty baik hati komen

  1. gud luck ye..moga dpt banus 2;;;^0^

    ReplyDelete
  2. Eh PA bos mana boleh tak dapat bonus kan...hehehe ;p

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya dpt bonus..nnt bleh blanje

    ReplyDelete
  4. Wah!! InsyaAllah ada rezki fiza nanti..=D

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah..nanti bos bagi lah tu..dia suruh isi borang tu bukan apa.. kot2 ada staff yg tak mau bonus..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul jugak..hehe..spe la yg xnk bonus tu..

      Delete
  6. isi jangan tak isi...hehe...semoga dapat bonus besar nanti hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sya allah..besar tu x la harap..ader pun dah bersyukur..

      Delete
  7. harap bos kakFiza bcalah entri ni..bru dia thu akak syg dia..nnti dpt byak bonus he3..sy doakn akak dapat la bonus 2 =)

    ReplyDelete
  8. insya-Allah dapat bonus lebih tu.. hehe..

    ReplyDelete
  9. Untung laa kalau dapatbonus lebih >.< boleh belanja sakan buat raya. Hehe~

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah