Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Percutian ke Pulau Langkawi ~ Aktiviti Mangrove Tour

22:30

Assalamualaikum.. Hari ketiga kami di Pulau Langkawi dan hari terakhir sebelum bertolak pulang ke Kuala Lumpur, kami sempat ambil pakej Mangrove Tour.
Kami dibawa bot menyusuri kawasan paya bakau. Sepanjang perjalanan tu, banyak tempat-tempat menarik yang boleh dilawati antaranya melawat Kilim Geoforest Park, gua Kelawar dan gua buaya, singgah kawasan ternakan kolam ikan sangkar, melihat kawasan paya bakau singgah makan tengah hari di atas restoran atas air. Semua bergantung pada pakej yang ditawarkan.
Sesi taklimat oleh pemandu pelancong 
Kilim Geoforest Park
Kawasan Fish Farm.. macam-macam ternakan ikan sangkar ada di sini
Belangkas
Memberi makan ikan pari.
sesi bagi makan monyet.. jinak tau.. 
Waktu tengah hari kami dibawa ke Restoran Tanjung Rhu Terapung. Makanan akan disiapkan mengikut penumpang sesebuah boat. Tak perlu bayar sebab semua dalam pakej. Daripada tak kenal antara satu sama lain, jadi akrab bila makan satu meja beramai-ramai.
Restoran Tanjung Rhu Terapung
Tunggu makanan dihidang.
Lepas makan kita posing jap..
Destinasi terakhir adalah Andaman Sea, ikut kata pemandu pelancong, ia dah berdekatan dengan sempadan Thailand.
Pulau kecil yang sangat cantik dan terpencil.
Begitulah cerita percutian kami 3 hari 2 malam di Langkawi. Flight kami jam 3 petang. Agak rushing jugak tapi ini  je cuti dan waktu suntuk yang kami ada.
Walau bagaimanapun, ia adalah kenangan manis yang tidak dapat dilupakan.
Wassalam.
Baca artikel berkaitan :
Hari ke-2 di Pulau Langkawi - Island Hopping
Hari ke-3 di Pulau Langkawi - Mangrove Tour

You Might Also Like

0 kitty baik hati komen

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah