Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Serabut sebulan dah selesai..

12:38

Salam semua.. hari minggu nie sume korg wat aper.. fiza sibuk nk membetulkan masalah yg fiza hadapi sejak sebulan lepas dan hari nie dengan penuh syukur masalah tu dah selesai.. 
Korang mengalami x perkara cm nie ... Oops! Google Chrome could not find ...... Kalau nk th masalah nie fiza dah dpt selesaikannye..
nie contoh masalah..
Fiza akan berikan langkah2 penyelesaian nya..
1. Korang bukak Network Connection dan right click tuk cari properties.

2. Double click kat Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)

3. Pastu key in address cm print screen yg fiza tunjukkan dan click OK
Fiza harap sesiapa yg mengalami masalah cm nie dah x pening kepale lg.. sebagai rujukan.. 

You Might Also Like

11 kitty baik hati komen

  1. Alhamdulillah dik...berjaya juga akhirnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur sgt.. mmg serabut bile jd cm nie..

      Delete
  2. syukur.. akhirnya selesai juga masalah..

    ReplyDelete
  3. pandai ye fiza..klu zara mmng tak taulah nk bt cm ne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiza bc blog org len.. pastu try jela wat sendiri..

      Delete
  4. ouh~~~~kak fiza. boleh la nanti eimah rujuk-rujuk dekat sini :))

    ReplyDelete
  5. Thanks for sharing gak! Ada jugak kena macam ni. Sakit hati sangat.

    ReplyDelete
  6. Thanks for sharing kak! Ada jugak kena macam ni. Sakit hati sangat.

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah