Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

bakal berhabuk...

10:12

Salam hari minggu sume.. cm ner ngn hari minggu korg.. mst sibuk sume kat nk siapkan last minute shopping korg.. jln2 raya pun jem bukan sbb nk balik ke kg la.. sbb sume nye kuar nk beli persiapan raye.. biase la.. raye puasa setahun sekali.. mst la kita sbgai umat islam akan meraikannya  walaupun serba sederhana.. Fiza dah pun apply cuti raye nie.. Fiza akan pulang ke kampung mertua di Kelantan..
Borang cuti...
Akhirnya dpt jugak apply cuti.. org len apply awal.. fiza terbatas skit.. tu pun dah kne interview nk cuti.. 
_________________________________________________________________________________
Fiza : Tuan, saya nk cuti 2 hari sebelum rayer..
Bos : Perlu ke cuti?
Fiza : Perlu tuan, saya bukan beraya di sini.. di rumah mertua....
Bos : Perlu ke?
Fiza : Perlu tuan, kalau pulang ke kg saya x payah cuti pun x pe.. lgpun setiap minggu saya dah balik..
Bos : Cuti lah..
_________________________________________________________________________________
Cm nie la kalau setiap kali fiza nk mintak cuti.. fiza pun x salahkan dia.. sbb mungkin dia perlukan fiza time nie.. mmg nk dkt2 raya lagi la byk kerja.. tp nk wat cm mn.. sbb tu la seluruh kekuatan dikumpul tuk nk bercakap psl cuti ngn bos fiza nie.. tp bos tetap terbaek.. nnt fiza bawa balik budu la kat Tuan.. haha.. (bodek ngn budu je ker?)
Dan pastinya sepanjang cuti nie akan berhabuk la blog fiza.. tp fiza th korg sume tetap dtg lawat blog fiza time fiza cuti kn.. fiza betul2 hargainya.. ok la.. 
Selamat berhari minggu dan selamat ber lastminute shopping.. >.<
p/s : Kenapa jalan raya diberi nama.. jalan raya yer..ermmm... sesuaila time2 nk raye nie...

You Might Also Like

20 kitty baik hati komen

  1. fiza selamat hri raya ye..maaf zahir dan batin..elok2 blik raya ye..zara pun tak buka st kut blog..heee..cutikn..hati2 di jalan raya tau..=D..Semoga berjalan dgn lancar ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. start selase fiza akan mula bercuti.. time kasih doakan fiza.. buat zara pun.. slmt hari raya.. maaf zahir batin..

      Delete
  2. Replies
    1. time kasih.. selamat hari raya.. >.<

      Delete
  3. Akhirnyaa! Dapat juga cuti ye. Hehe~ Beraya elok2 naaa nanti ^^

    ReplyDelete
  4. teringat bos lama akak dulu.. kalau cuti hari biasa susah sangat nak dapat.. tapi kalau cuti raya terus dia sign je.. katanya, "buat apa you nak datang kerja sedangkan orang lain pun cuti sampai seminggu?" betul jugakan.. hehe.. selamat bercuti fiza.. hati2 memandu balik kelantan tu.. selamat hari raya maaf zahir dan batin sepanjang perkenalan kita di alam maya ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baeknye bos akak..selamat bercuti juga buat kak aiza tersayang..sronok dpt kenal akak wlpun x pernah jupe kn..slmt hari raya maaf zahir batin..

      Delete
  5. jalan raya yg dpt buat ramai org beraya termasuklah mat rempit ... heheheee

    ReplyDelete
  6. he3 pggil tuan ke?? =) ape pun selamat bercuti kak..raya ni leh dikatakn bhasa ngara..sng =) he3 merapu jap..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. hehe..bos akak raye kt sini jer..xyh cuti pun x pe..

      Delete
  8. selamat berhari raya!! semoga selamat sampai ke destinasi...

    ReplyDelete
  9. tulah malas nak jawab soalan2 macam tu..nasib baik lepas kan fiza..selamat bercuti fiza

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah