DIY Sticker Wallpapar

20:44

Sekarang nie klu nk hias rumah ader mcm2 cara.. Korg pernah ngk tak sticker decoration untuk dinding rumah? Fiza mmg minat wat mende2 cm nie.. cantikkan ruang rumah yg kosong.. dan kebetulan semalam fiza ader beli sticker room decoration tuk ditampal di ruang dinding yang kosong.. Fiza nk kongsikan hasil sticker nya di dinding rumah Fiza bila dah ditampal..
 Sticker nie khas tuk dinding rumah, tak mahal RM 8.80  
Cari ruang dinding yg kosong 
Mula menampal stiker 
 Tiru jer sampel yg diberi 
Siap ader daun berguguran 
 Nie lah hasilnya.. Ala2 kat taman 
Fiza juga buat kat ruang tamu rumah...
Korg kne pastikan kalau nk tampal jgn sampai serabut rumah.. cari kawasan dinding yg sesuai dan sedap mata memandang.. mmg cantik dan lebih puas hati sbb dpt tampal sendiri...

You Might Also Like

19 kitty baik hati komen

  1. untungnya....cik akak ada beli juga hari tu dik....
    tapi kartun je lah..hahaha...

    ReplyDelete
  2. cantik. suka tengok yang kat ruang tamu tu. nice :D

    ReplyDelete
  3. nice!!!tampal kat dalam toilet pon cun...heheheh...

    ReplyDelete
  4. wah.. menarik ni fiza.. baru nampak berseri ruang yang kosong tu..

    ReplyDelete
  5. wah fiza, mendeco sendiri ye... cantik lah fiza... cute je..

    ReplyDelete
  6. sticker ni memang comel.. kat umah pon ada gak . memang best main tampal2 ni ^_^

    ReplyDelete
  7. cantik =) sy pn ada beli dlu..tp xdelah mhal mcm hrga skrg..ni kalau deco utk bilik baby comel sgt..

    ReplyDelete
  8. sukaa lahh gambar last kali tu , cantik sgt , kadang2 kalau ade sticker macam ni cantek macam mna pun kalau tangan tak kreatif menghias memang tak jadi jugak . hihih , kan dear ?

    ReplyDelete
  9. memang cantik kalau pandai susun. tapi yg fiza buat ni, mmg cantekk~ ceria rumah :)

    ReplyDelete
  10. mmg menarik la fiza ... kat dlm bilik tido mmg ummph ...

    ReplyDelete
  11. cantik kan fiza..zara pun guna tampal2 kat dinding gak..mcm2 pilihan..=D

    ReplyDelete
  12. salam,
    ai saya ida
    newbies blogger
    baru follow blog ni
    jemput ye follow blog saya
    umielman.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. salam
    ai saya ida newbie sblogger
    baru follow blog ni
    jemput ye follow blog saya
    umielman.blogspot.com

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah