Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Hadiah segmen...

14:40

Hadiah segmen 1st Giveaway Ramadhan Photo by iWaniE pada Ramadhan yang lepas baru fiza terima tadi.. segmen nie dianjur oleh Blogger Wanie tp hadiah disponsor oleh Blogger Zara.. Hadiah nyer ialah tudung bawal..
warne pepel.. mmg cantik..time kasih Zara..
dpt white massage tuk muka sekali.. putihla muka fiza nnt.. >.<
Fiza masih menunggu 2 lagi hadiah yg fiza akan dpt masa join segmen dlm bulan Ramadhan lepas..rs berbaloi jugak yer join segmen nie.. ikutkan x sbr tp x kn nk push2 org yg nk bg hadiah kt fiza.. Fiza betul2 hargai setiap pemberian drp rakan2 blogger.. wlpun kecik ia tetap hadiah dan tetap berharga buat Fiza.. Terima kasih.. >.<


You Might Also Like

5 kitty baik hati komen

  1. wahh.... bestnya fiza, mama belum pernah dapat hadiah macam ni..

    ReplyDelete
  2. hai fiza..zara dah ok ckit..nanti fiza pakai tau..nak tngok msti terserlah keputihan fiza tu..=)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah =) tahniah..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah