Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

I Hear Your Voice ~ K-drama Review

14:18

Salam Jumaat semua.. ms duk pikir2 nk publish ape yer hari nie.. teringat pulak yg fiza dah lame tak buat review pasal korean drama yg fiza duk layan setiap Rabu dan Khamis pukul 9.00 malam. "I hear your voice".. mmg terbaek.. dan kalau nk th episod skrg dah di kemuncaknya.. tuk dua hari yg berturut nie citenye mmg sedih.. sampai keluar air mata.. 
Fiza review skit sinopsis cite nie yer..
  • Sebuah drama tentang peguam bela awam yang mengambil kes-kes yang paling sukar dengan kurang daripada 1% peluang untuk menang. 
  • Jang Hye Sung (Lee Bo Young) adalah seorang yang tabah, dan  pada masa yang sama terlalu ego, perasan cantik seorang peguam wanita lucu dan berani.  
  • Cha Kwan Woo (Yoon Sang Hyun pelakon Secret Garden~Oska) adalah, bekas pegawai polis bersemangat, macho, serius dan berhenti menjadi polis semata2 untuk menjadi peguam kerajaan (ada sebabnya).
  • Park Soo Ha (Lee Jong Suk pelakon Secret Garden) adalah seorang budak lelaki berusia 19 tahun yang mempunyai keupayaan atau kuasa besar untuk membaca fikiran manusia. Dorg sama-sama bekerjasama untuk menyelesaikan kes-kes yang tidak ada orang lain mahu selesaikan. 
Fiza kagum ngn jalan cerita dan cara dorg menyelesaikan kes.. mmg terbaek.. tinggal 2 episod daripada 18 episod....
watak utama...
Lee Bo Young
Lee Jong Suk
Yoon Sang Hyun
Ada satu lagi cerita yang fiza layan hari Isnin dan Selasa jam yang sama, cite Empire of Gold.. yang nie pun fiza akan wat review dia nnt.. Korg minat cite korea x? cite aper yg korg suke.. bgth la fiza.. nk th jugak.. 

You Might Also Like

12 kitty baik hati komen

  1. Nad suka cite n n da abes tgk weeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ngk online tp fiza suke ngk kt tv..gambar besar..hihi

      Delete
  2. mama tak minat k pop ni fiza oi.. citer memang best, tapi mama lebih suka filipina... hihi

    ReplyDelete
  3. hari ni kali kedua baca review tentang I Hear Your Voice ni, tak pernah tengok cam nak kena tengok jer.... dan nak tau kenapa ramai sangat yang minat dengan korean drama ni... he he he...

    ReplyDelete
  4. ceta ni memang besh.. fiza dh nak habes tengok ek . kak baru ja dok kat ep 14 ^_^

    ReplyDelete
  5. suker budak tue.. hehe.. tapi ritu folow kat rumah. tgal lagi 1 episod last x sempat tgok.. huhu

    ReplyDelete
  6. Komen anda direview
    http://cinta25hb.blogspot.com/2013/08/manusia-oh-manusia.html

    ReplyDelete
  7. he3..minat juga ye akak citer cmni =) tgok la jugak..tp xpnh tgok smpai hbis..2 pn kalau adik sy yg buka tv..plkon prmpn 2 cntik je..

    ReplyDelete
  8. akka dah jarang layan drama korea.. nampak menarik fiza review..

    ReplyDelete
  9. Dulu mng gila kut gambar2 korea ni..tpi skrg ni dah kurang ckit..tpi mmng suka tngok aweks korea2 ni..comel..^_^

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah