Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Jamuan Hari Raya 2013

09:38

Assalamualaikum.. slmt berhujung mggu dan aper aktiviti korg hari nie? Fiza nk update skit pasal jamuan hari raya opis pada jumaat lepas.. mcm biase la menu hari raya.. ader nasi himpit, masak lodeh, ayam masak merah, spageti pun ader.. cume bos fiza xde sbb masih kat rumah MC sedang berehat lagi.. 
jom bergmbar sblm makan... 
senyum lebar org yg kt belakang tu.. 
juadah yg ader
Siti, fiza, hanis 
fiza, kak ena, kak as

You Might Also Like

17 kitty baik hati komen

  1. jemput join giveaway fiqa :)

    2x hp case
    5x sheisido mask
    1x long sleeve top/pyjamas
    1x koleksi baju
    1x feminine wash jamu seri dewi malam
    2x topup RM5
    2x beauty set
    1x kain pasang sutera vietnam 2 tone
    1x kemeja

    16 hadiah untuk dimenangi!!

    Duo Mega Giveaway by Fiqa Nsz & Adam Faiz

    ReplyDelete
  2. waaa bestnya ada jamuan raya lagi . .
    Selamat hari raya :)
    yang last tuu memang pakat pakai baju warna grey ea ?
    hehehe

    ReplyDelete
  3. cantik fiza ni tau...
    mama tak larat nak datang jemputan open house hari ni, pening.... terlebih makan kot malam tadi.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama nie puji lebih pule...hihi..time kasih..smpai pening yer..tlebih lemang kot..

      Delete
  4. perghhh.. sedap.. org luar xleh join ker? hehehe

    ReplyDelete
  5. wah...makan lagi....
    memang perut lah perut cam nie...hihihi

    ReplyDelete
  6. jamuan raya mesty ada kan hehe
    best masa raya ialah makan :D

    ReplyDelete
  7. mmmm bes nya sambut hari raya kat opis ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. best bile mkn ramai2 kn..pastu bergambr.. >.<

      Delete
  8. mggu nie dept mana nak buat mkn2 laks :)

    ReplyDelete
  9. he3..mood raya lagi rupanya =)

    ReplyDelete
  10. cantik baju fiza tu..ada riben lgi..=)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah