Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Last Calling : Tempahan Kuih Raya

16:45

Fiza volunteer nk tolong kak ena promote kueh dye.. nie link  Last Calling : Tempahan Kuih Raya.. Sambil tu fiza dah mintak nk copy paste jer dye nyer entri kat sini.. 
Sticky entry
new entry scroll ke bawah
-----------------------------------
pada korang yang masih belum lagi beli kuih raya [bisukut raya homemade]
mai mai mai sini
aku still open order sehingga hari Ahad nie...
jadi cepat-cepat order
untuk menikmati kuih raya yang sedap dan fresh untuk di makan pada hari raya nanti
biskut Raya Homemade :
Tart Nenas : RM25.00 - 50pcs [jem nenas homemade]
Biskut Choc Chips - RM22.00 - 50pcs
Popia Nestum - RM18.00 - 500grm
untuk order boleh hubungi kak Ena 
call/msg/wassap : 012-244 9373
p/s: Kalau berminat terus hubungi kak ena tau..fiza x amek tempahan.. just tolong promote kueh raye kak ena.. agak2 tlg promote nie dpt duet raya x.. hehe.. gurau jer kak ena..

You Might Also Like

9 kitty baik hati komen

  1. akak suka dengan tart nenas gulung tu

    ReplyDelete
  2. nampak sedap sgt2 tart nenas tuh hehe

    ReplyDelete
  3. wah!! sedapnya tat nenas ngan popia nestum tu..fav ni..=D

    ReplyDelete
  4. semua sedap2 =) smoga bisnes dia bertambah maju..hrap ramai yg beli

    ReplyDelete
  5. amboi. meriah. tapi dah terlambat. Mintak resepi boleh? hihi

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah