Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Lega dah sampai...

15:02

Assalamualaikum  dan selamat petang.. bagi member2 blog yg ikut perkembangan fiza, fiza just nk bg th yang bos fiza dah boleh keluar wad petang nie.. Alhamdullillah..
Dan td fiza ada dapat SMS dari blogger Zara yang bgth kurier yg fiza kirimkan dah tiba setelah  fiza cube untuk hantar sebelum raya.. tetapi dipulangkan semula atas alasan alamat tidak lengkap...padahal alamat lengkap jer.. tp fiza dah siap bertekak dengan syarikat kurier tersebut disebabkan duit kurier  telah dibayar tetapi barang dipulangkan semula kepada fiza.. spe yg x marah kan.. smlm fiza kurier lagi sekali..dan hari nie dah tiba..
Fiza juga telah terpilih menjadi sponsor untuk segmen 1st Giveaway Ramadhan Photo by iWaniE pada Ramadhan yang lepas..  dan pemenangnyer ialah Ayu dan hadiah yang dimenanginyer ialah  Hello Kitty Mini Jewellery Box .. Buat  blogger Ayu tahniah fiza ucapkan dan hadiah tersebut pun fiza dah kurier semalam dan harap tiba pada hari ini... 
sponsor tuk segmen nie...
Hello Kitty Mini Jewellery Box yg fiza kurier semalam
So.. abislah sudah hutang2 yang fiza patut berikan pada kwn2 blogger.. harap korg sume berpuas hati yer.. 

You Might Also Like

13 kitty baik hati komen

  1. bestnya fiza, lenkali kalau fiza buat sponsor segmen, jangan lupa bagitau mama nih,, mama nak join.. hihi

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. bestnya hadiah dah selamat sampai ke tangan pemenang. hehehe. alhamdullilah. bos dah sihat ye?

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah bos fiza dah boleh keluar wad petang ni... wah bertuahnya pada pemenang tu... tahniah diucapkan pada beliau...Farah tumpang happy... *_^

    ReplyDelete
  4. Comeynya box hello kitty tue fiza..untung la org yg menang tue.. ;)

    ReplyDelete
  5. comelnya box,saya pun sponsor GA tu juga :)

    ReplyDelete
  6. waaa comelnyaa thanks :) tgh menunggu hadiah ni hehehe

    ReplyDelete
  7. hu3 puas hati =) comel je..trima kasih atas hdiah yg diberi..

    ReplyDelete
  8. wah comelnya box tu
    k.ena nak blh :)

    ReplyDelete
  9. Noted.. Wahh.. Cantik Box tu.. Hehe.. & tak lupee.. moga Sist sihat k :") Terima kasih jadi sponsor GA Wanie.. ><.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah bos fiza dah sembuh.. wah, bagus fiza jadi sponser segmen.. menarik hadiahnya.. :D

    ReplyDelete
  11. cantik kotak tu fiza..untung depa..=D

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah