Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Lunch di Restoran Ayam Penyet AP, Sg. Buloh

17:08

Tgh hari td kawan mr.hubby si Hafiz ngok ngek ajak lunch kat restoran Ayam Penyet kat TSB Sg. Buloh.. sebenarnye nie first time g tempat ayam penyet nie sbb dlm otak fiza nie duk pikir resipi dye mesti ayam yg dah penyek atau yg dah ketuk bg penyek.. hehe... kuno kan otak fiza nie.. bile masuk rupenye mknan ala kampung jugak.. ader set.. ader ala carte..
testing2..shot pic air ala2 pro la konon nye..hihi.. 
nie hafiz ngok ngek tgh usha awek.. fiza repot bini ko yer apis... bukti da ader.. haha 
menu sorang satu.. 
Ayam ~ Mr. Hubby
Udang ~ Hafiz
Daging Dendeng ~ Fiza
fiza dan Mr. Hubby aka model blog... =P

You Might Also Like

10 kitty baik hati komen

  1. tak pernah cuba ayam penyet ni..sebab biasa makan ayam penyet wong solo..
    best x?

    Wordless wednesday- my supplements

    ReplyDelete
  2. tak pena makan agy kat ayam penyet. nnty nak try la :)

    ReplyDelete
  3. model so sweet.. sedapnya.. akak pernah makan nasi ayam penyet yang di putrajaya, rasa dia macam ada herba sikit, akak tak suka sangat..

    ReplyDelete
  4. sedap nye ayam penyet.. muka fiza n hubby ada iras la dlm ni.. semoga bahagia sentiasa :)

    ReplyDelete
  5. Akak pernah makan kt restoran raja ayam penyet kat sarawak..mmg sedap.. ;)

    ReplyDelete
  6. sedap tu =) hu3 sape yg belanja ni??

    ReplyDelete
  7. mama memang ayam penyet ni tak berapa nak makan fiza... hihi, tak minat sangat... model nasi ayam tu cun lah...

    ReplyDelete
  8. fav zara ni ayam penyet..tpi kt aloq star dah tutup kedainya..mmng sedap makan kt situ..skrg ni tak taula nak cari kat mna dah..

    ReplyDelete
  9. Salam,

    Jemput ke Warung kami Ayam Penyet Mar di Kampung Melayu Sg. Buloh.
    Rasai keenakkan puyuh penyet, keli, talapia, bawal, kembung dan ayam penyet yg di perap dgn rempah giling,
    terasa rempah hingga ke tulang. Sotong dan udang penyet kami menggunakan tepung tempura yg terbaik.

    http://ayampenyetmar.blogspot.com/

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah