Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Musim kenduri dan Open House

15:25

Slm semua.. hari nie lambat skit update blog sbb nye settlekan dulu keje2 yg ader.. hantar sume dok tuk Tuan GM yang masih berada di hospital.. Keadaan beliau npk elok tetapi menurut doktor, paras platelet menurun menjadi 117.. Doakan beliau akan sembuh seperti sedia kala ye.. tp Tuan GM tetap bersemangat bekerja walaupun sedang sakit..
Habis cite tu.. fiza nak cerite aktiviti minggu lps beraya di rumah keluarga fiza di Bentong.. Kebetulan pula ada kenduri kawen member sejak darjah 4.. Selamat Pengantin Baru dan semoga berbahagia hingga ke anak cucu.. Amin..
tema biru purple.. mmg cantik 
sama cantik sama padan..Tahniah Mas
Bila kami pulang dari kenduri. mak fiza ajak ke open house di Janda Baik.. Kalau nk th fiza pernah ke janda baik ketika sekolah rendah.. mmg x igt pun tempatnye mcm mn.. dan kirenye nie 1st time nk lawat dan jln2 kat Janda Baik.. Tapi memandangkan kami tiba pun dah petang sbb bertolak lepas Asar, mmg pergi open house je.. Mak ckp tempat mmg cantik.. kalau ada masa pergilah bercuti kat sana, mcm2 kemudahan ada..
 pintu gerbang untuk ke Janda Baik
Open house di open Warung Janda Baik... 
Baju biru tu la tuan open house.. member baek mak fiza..
smile.. mmg mesra betul.. 
fiza dan mak.. 
dan mcm biasa.. model tuk blog fiza..en. hubby yg disayangi... 
menu mmg best.. ade mcm2 tp fiza dpt mkn soto, yong tau fu, kambing panggang
dan paling best kek lapis sarawak..

You Might Also Like

13 kitty baik hati komen

  1. fiza dengan mak ada iras lah, en hubby tu tersenyum sakan.. hihi

    ReplyDelete
  2. wah!! mcm2 makanan tu..sedapnya..^_^

    ReplyDelete
  3. seronoknya sambil raya sambil jalan..:) Janda Baik memang best kan? sejuk je..tapi nama dia je ngeri sikit...hehe

    ReplyDelete
  4. Meriah =) cntik je view..cuaca pn cntik..smoga bos k.Fiza cpat smbuh..in shaa Allah esok dh boleh kluar hospital

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru buat kawan fiza tue:)

    ReplyDelete
  6. banyak2 bende, makanan jgak yg plg menarik..hehe..salam p'kenalan... =)

    ReplyDelete
  7. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw, let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah teddy bear gergasi sebagai hadiah ! Apa lagi jom rebut peluang !
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang ditawar sedang menanti anda ! Rugi tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  8. kesian bos.. xkan xde yg tanggung kerja.. hehe

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum semoga GM awak cepat sembuh. heee bestnya jalan2 open house :)

    ReplyDelete
  10. semoga bos fiza cepat sembuh.. ramai yang ambil kesempatan cuti raya untuk buat kenduri kahwin dan majlis rumah terbuka.. banyaknya makanan di rumah terbuka tu, semua nampak sedap.. :D

    ReplyDelete
  11. muka pengantin macam penyanyi tasnem la :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah