Bertema Ungu di Pejabat

15:15

Assalamualaikum. Bukan dirancang bila hari ini 4 orang yang mengenakan warna ungu untuk ke pejabat.

Fiza, Hanis, Kak Ena, Kak Ima  



Posing di pagi jumaat.. amek mood sebelum masuk meeting jap lagi.

Wassalam.

You Might Also Like

17 kitty baik hati komen

  1. memang akan ada cenggitu kan, satu hari tu kat office ramai yang pakai warna yang sama... cam kitaorang ni la...ada hari tu hijau jer ramai, ada hari tu pink yang ramai... heee.... think alike kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. warne yg selalunye akan sm..merah, pepel, ijau.. >.<

      Delete
  2. amboi kak fiza nie memang pepel abes hehe cantik! suka suka<3

    ReplyDelete
  3. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. wah warna pebret cik akak tu :)

    ReplyDelete
  5. hahaha..sme la gayenye ngn sy.. lau masuk klas je tngok pkaian sme, msti trus cr kmera..hehe

    ReplyDelete
  6. he3..ayu je =) warna yg soft n ramai yg minat..mcm hri ungu se Malaysia je

    ReplyDelete
  7. HAHAHA untunglahh boleh pulak sesame kaler purple yekk ? :D

    ReplyDelete

Bacaan tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah