Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

❤❤Purple di Pagi Jumaat❤❤

15:15

Hari nie ader 4 orang berpakaian pepel kat opis.. x rancang pun tp bila masing 2 sampai opis.. "eh.. same la kite.. pepel.. so jom bergambar" ..
Fiza, Kak Ima, Erid, Hanis
Fiza, Hanis, Kak Ena, Kak Ima  
kami ❤ pepel 
posing lagi.. 
Posing kejap jer pagi jumaat.. amek mood sebelum masuk meeting td.. hihi

You Might Also Like

17 kitty baik hati komen

  1. memang akan ada cenggitu kan, satu hari tu kat office ramai yang pakai warna yang sama... cam kitaorang ni la...ada hari tu hijau jer ramai, ada hari tu pink yang ramai... heee.... think alike kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. warne yg selalunye akan sm..merah, pepel, ijau.. >.<

      Delete
  2. amboi kak fiza nie memang pepel abes hehe cantik! suka suka<3

    ReplyDelete
  3. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. wah warna pebret cik akak tu :)

    ReplyDelete
  5. hahaha..sme la gayenye ngn sy.. lau masuk klas je tngok pkaian sme, msti trus cr kmera..hehe

    ReplyDelete
  6. he3..ayu je =) warna yg soft n ramai yg minat..mcm hri ungu se Malaysia je

    ReplyDelete
  7. HAHAHA untunglahh boleh pulak sesame kaler purple yekk ? :D

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah