Apo nak dikato...

17:44

Assalamualaikum.. 
dah petang baru boleh ngk blog nie..
rindu la sbb smlm tak update.. 
hari nie pun dah petang baru dpt story skit2..
br je abeh monthly meeting kt opis tadi.. 
aper boleh buat kn..
 nk kje.. pastu nk berblogging lagi..
 tp Fiza tetap akan cube juga tuk update blog.. 
cume nk g jejln kt blog kwn2 je tak sempat..
 klu sempat mmg Fiza pegi jenguk korang sume...
Fiza ader byk story yang nk update nie.. 
tp masa tak mengizinkan..
 harap kwn2 sume still singgah blog fiza yer.. 
Fiza nak g ngk movie pas balik kje nie.. 
cite aper yg best yer..
erm.. redah jela kan..
any suggestion?

You Might Also Like

14 kitty baik hati komen

  1. samalah kita smlm tak huptades blog..:)

    ReplyDelete
  2. mama hari-hari singgah blog fiza.. wajib dan kemestian.. hihi

    ReplyDelete
  3. beznye tgk movie
    lama dah yumida x tgk movie ni
    org kata conjuring bez..cer try tengok
    Jemput join & menangi hadiah bernilai RM550
    Giveaway Butik Comel Collection

    ReplyDelete
  4. sama la kita kak. busy memanjang ehehe

    ReplyDelete
  5. Slmt menonton movie.. have fun :)

    ReplyDelete
  6. ramai betol yg busy yer skrg nii. ^_^

    ReplyDelete
  7. layan je busy tu fiza, tugas hakiki kena siapkan juga kan.. dah lama akak tak tengok wayang..

    ReplyDelete
  8. sempat gi nak tgk movie yer . klu ada geng , mmg jadi jer ...

    ReplyDelete
  9. kite tgok curse of chucky.. dedulu ms muder suke tgok chucky >__<..

    ReplyDelete
  10. Ouh.. SM pun Busy gila skrg.. huhuhu. Dtg melawat Tuan tanah :D

    ReplyDelete
  11. blog ni part time je =) tp kena maintainkan trafik..bru ok nuff..

    ReplyDelete
  12. sama lah kte . asyik busy je . blog kena tinggal . hmm

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah