Lunch, orang belanja

13:23

Assalamualaikum.. dah tgh hari nie.. korang sume makan ape lunch hari nie.. Kalau duk rumah boleh masak2 kan.. tp klu kat opis beli kat kedai.. kalau rajin bgn awal boleh bawa bekal ke opis.. tapi hari nie ader orang belanje lunch Fiza.. >.<
Terima kasih kat Kapt. Salim kitorg nye Pengurus Operasi sebab belanja kami Mekdi.. simple2 je.. sng nk uruskan.. Kapt. Salim belanja semua staf kat opis sebab hari Isnin depan merupakan hari terakhir dia di opis kami, dia berhenti sebab dah mulakan business sendri.. Selamat Maju Jaya Kapt...
21 September juga merupakan hari ulang tahun Kapt.. Fiza nak ucapkan happy belated besday kepada Kapt, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki... 
mekdi mkn kat opis... 
dapat kupon sunday free.. nie kak Ena bagi..
Hanis, Kapt. Salim dan Fiza...
Korang mkn aper lunch hari nie.. kongsi la dengan Fiza yer .. >_< 

You Might Also Like

10 kitty baik hati komen

  1. Alhamdulillah =) murah rezeki...kalau sy minta la dia blnja ikan bakar ke..he3

    ReplyDelete
  2. seronoknye.. big mac plak tu.. hehe

    ReplyDelete
  3. makan nasik ja fiza.. sedap nya mekdi. lama xmakan ^_^

    ReplyDelete
  4. wah.. dh bersara ya.. best ada orang belanja.. akak makan nasi campur je..

    ReplyDelete
  5. UNTUNGLAHHHH ada orang belanja. hikhik

    ReplyDelete
  6. wah kemaen,, bigmac lagi, tetiba esok nak ajak kak sue mkn mcd jugak lah. hehe

    ReplyDelete
  7. Woaaa kenapa tak makan mcrib? Hehe big mac pun sedap

    ReplyDelete
  8. kongsi bersama-sama
    nnti kita mkn ice cream yea

    ReplyDelete
  9. Nisa' makan makanan yang Nisa' bekalkan dari rumah; ayam dan pok choy rebus, dan satu batang sweet corn. Nisa' dah dua tahun lebih tak makan nasi dan fast food - was on diet, tapi sekarang dah mencapai berat badan ideal and continue with my daily diet sebab terbiasa :3

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah