Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Cara hendak hilangkan mengantuk

15:26

Assalamualaikum. sedap juga dengar k-pop sesambil layan video klip di youtube.
Hilang mengantuk di waktu petang. Antara artis yang Fiza minati adalah G-Dragon.
1. G Dragon
2. EXO
3. MBLAQ
4.MIB
5.Teen Top
EXO, MIB, Shinee, Teen Top, Mblaq dan Super Junior antara kumpulan lelaki yang mempunyai lagu yang Fiza suka sangat dengar. Tarian dorang pun memang pro. Tak berkelip mata tau.
Jangan marah yer tajuk tidak kena dengan artikel. Ini cara Fiza untuk hilangkan mengantuk. Tata.. 

You Might Also Like

28 kitty baik hati komen

  1. Assalamualaikum fiza. wahh sheila tak kenal sape pun depa ni. tak minat sangat k-pop. tapi suka running man :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam shiela... fiza faham.. xsume org suke k-pop nie.. nie pun sbb dah ngantuk sgt...hujan pulak kt sini.. >_<

      Delete
  2. EXO bestttttttt. semua best sebenarnya. heee :D

    ReplyDelete
  3. GD GD GD!!!!! crooked & coup d'etat

    ReplyDelete
  4. ngeh ngeh ngeh k.ena kpop kureng skit
    more kpd drama jea

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. tak pe la kak ena.. kdrama pun best jugak..

      Delete
  5. hihi... mana lagunya. baru nak layan ni cik fiza...
    fiza, churp2 mama kan earning tak mahu naik le, mama dah buang dah.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiza pun dah buang.. sme la.. x naik2...

      Delete
  6. yg kiter minat tak dak la.... ^_^

    ReplyDelete
  7. nampak je muka g-d kat reading list terus klik.. hehehe.
    ok mate dah xngantuk. bole sambung wat keje hikhik..

    ReplyDelete
  8. hehe..bezkan klo diorg menari serentak
    muka pun jambu..kiut je

    ReplyDelete
  9. ooo..macam tu ea nak hilangkan ngantuk.:)

    ReplyDelete
  10. Exo n mblaq! Hehe u patut tgk mblaq hello baby! Cute sgt

    ReplyDelete
  11. klu penyanyi krg kenal tapi pelakon , yes ... sbb saya peminat tegar drama / filem korea ... 393 , 392 n 729 tu feveret ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. >_< klu dah minat k-pop mst akan suke k-drama juga.. sudi2 la bc blog review k-drama kat blog fiza nie...

      Delete
  12. waduh..
    pminat tegar kpop ni..
    shark minat gee,kara dan 2pm je stakat nie.
    eheh.

    ReplyDelete
  13. x minat sgt kepop2 ni.. hehe.. tp drama korea layan gak sikit2.. hehe

    ReplyDelete
  14. he3 layan juga rupanya =) Teen Top best..

    ReplyDelete
  15. hahaha...terawang2 ye dik...hihi...
    mamat semua hensem..haha

    ReplyDelete
  16. jangan dengar penyanyi no.1 punye latest song sbb ada unsur2 agama dia >.<

    xsangka akk minat kpop gak hehe

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah