Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Segmen 1st Mama

09:33

klik banner tuk join.. 
A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda.
 B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu... 
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga... 
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah.. 
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama " 
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
 G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen. 
Mama akan tutup segmen mama pada 30hb September 2013. Mama mencari 15 pemenang bertuah. Pemilihan berdasarkan random.

You Might Also Like

20 kitty baik hati komen

  1. selamat bersegmen fiza..semoga kita sama terpilih hehehe

    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama_8088.html

    ReplyDelete
  2. good luck fiza.. insya-Allah akan join juga.. :D

    ReplyDelete
  3. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum awak. good luck ya :)

    ReplyDelete
  5. #432

    Follow dr


    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  6. BW dari segmen mama..gud luck yer.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  8. hi
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yg sama..
    http://www.sigadismerah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah