Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Segmen Pertama Che Yam

17:24

klik banner untuk join..
Segmen ni berlangsung dari 10 September hingga 24 September 2013...Waktu tamat segmen ni akan diberitahu kemudian..
Syarat-syarat :
* Wajib ada blog 
* Follow Blog Che yam yang tak seberapa ini
* Copy Banner di atas yang tak seberapa cun tuu ( First tym buat ) hehe
* Buat Tajuk " Segmen Pertama Che Yam " 
* Tinggalkan link (URL entri) anda diruangan komen. 
Tempat lain tidak dilayan. OK?
Amacam senang ja kan syarat??..Pejam mata ja..huhu..
Hadiah untuk " Segmen Pertama Che Yam " ni mesti la ada..
Hadiah Misteri..Che yam akan pilih 2 pemenang..
Cabutan akan dibuat Cik Random..
Apalagi ajak la sesiapa nak join.
Jumpa lagi..Bye..bye..

You Might Also Like

31 kitty baik hati komen

  1. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen sis
    isi tabung nuffnang sini

    ReplyDelete
  3. kalo fae rajin fae join. fae bookmark dulu page che yam ^^

    ReplyDelete
  4. Salam...terima kasih sebab sudi join segmen yam ni. Good luck yer ! :)

    ReplyDelete
  5. datang sini dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih singgah sini..fiza pun dah folo cik itah..

      Delete
  6. drop by here ..join segmen che yam jgk :)
    gud luck la ye
    singgah smbil mnabung utk dia skali ^.^

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih singgah sini.. done isi tabung awak..

      Delete
  7. datang berkunjung dari segmen sama.. jom singgah sekejap kalau sudi..

    http://april-in-love.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  8. SALAM

    DARI SEGMEN YANG SAMA

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  9. assalam..
    Salam perkenalan dari cinta03..
    datang dari segmen yang sama..
    http://bebelancinta03.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  10. terbang dari bumi UMP ke sini kejap...
    bertemu di segmen yang sama...XD

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  11. salam...ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  12. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  13. Tahniah :)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/09/terpaksa-umum-awal-pemenang-segmen.html

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah