Top Komentors Ogos 2013

12:30

Terima kasih kepada kawan-kawan yang tidak putus memberi sokongan dan komen pada setiap entri fiza.. korang mmg the best.. 
selain tu juga, CPC (Cost-per-click) Fiza untuk bulan nie pun meningkat,
 dan ini paling banyak fiza dapat sejak join blogging nie.. 
terima kasih semua.. untuk CPUV (Cost-per-unique-visit) Fiza belum berpeluang lg.. 
mungkin sbb Unique visit kurang.. 
tp aper2 pun Fiza tetap bersyukur..
Top 5 commentators
TERIMA KASIH rakan2 semua.. >_<

You Might Also Like

13 kitty baik hati komen

  1. kunjungan perdana sist :)
    salam sahabat n semoga sukses,,,

    ReplyDelete
  2. masih belum sempat lagi buat update tentang top commentators this month... ^_^

    ReplyDelete
  3. sama2 fiza ..zara iklas berkawan ngan fiza..walaupun dialam maya..=D

    ReplyDelete
  4. tahniah pada mereka yg tersenarai :),

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..Sama2 kak =) yg churp2 mcm mn pula?? utk cpuv 2..cuba hantar tiket kt nuff..kalau nk tggu dia bg sndri..rsanya berjanggut juga 2 he3..

    ReplyDelete
  6. hihihi, mama ranking corot lah... lepas ni kena komen banyak-banyak ni.. hihi

    ReplyDelete
  7. sama la kita . lum ada rezeki dgn cpuv ...

    ReplyDelete
  8. woah, tahniah kak aiza, mama, nad & fais! :)

    ReplyDelete
  9. akak pun termasuk juga ya.. hehe.. sama-sama kita menyokong antara 1 sama lain.. rezeki dikongsi bersama..

    ReplyDelete
  10. semuanya yumida kenal atas tu
    orgnya peramah

    ReplyDelete
  11. Nak jugak utk bulan2 mendatang..hoho

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah