The Nuffnang Poll 2.0

09:14

Korang ly bace pasal survey nie kat sini untuk maklumat lanjut.. Dan sudi2 la involved dlm survey nie yer.. In sya allah Fiza akan ke entry korang yang dah update Poll 2.0 nie..
button nie ader kat sebelah kanan bawah blog fiza...
klik button tu dan akan keluar survey.. ader 15 soalan..
Terima kasih atas sokongan korang semua...

You Might Also Like

26 kitty baik hati komen

  1. ok.. mama dah update poll, nanti fiza update survey ye.. hihi.. mama buat kat fiza juga ni..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. nnt jgn lupe letak yer.. nnt fiza wat survey kat sha

      Delete
  3. kiter pon dh install menda ni.. jemput2 lah yer.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum awak. sheila takda nuff. heee takpelah sheila klik tabung2 awak yeee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih sheila.. baeknye awak.. >.<

      Delete
  5. banyak soalan dia.. kalau poll yang lama dulu 3 soalan je.. akak tak upgrade lagi.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt klu akak dah ader poll fiza tlg isikan pulak yer..

      Delete
  6. Replies
    1. fiza dah isi poll kat blog cik nor.. time kasih tlg isi kt sini..

      Delete
  7. Replies
    1. time kasih..done kt blog syahidah.. >.<

      Delete
  8. done isi survey ni. nanti sudi2 lah dtg blog isi survey tu ^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih..done survey kt blog minah pink.. >.<

      Delete
  9. mcm x reti jek dgn bnde2 ni sume..huhu..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah