Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

W.W ~ Persoalan CPUV terjawab..

15:03

Bukan senang yer nak menjadi yang terbaik... Akhirnya persoalan terjawab.. >_<
tak salah kan cuba untuk hantar tiket.. dan hari nie Fiza dapat jawapannya...

You Might Also Like

16 kitty baik hati komen

  1. Assalamualaikum fiza. bestnya bersoal jawab. bagus ni. bolehlah terjawab segala yang awak nak tahu, kan :)

    ReplyDelete
  2. Kalau hantar inshaaAllah dapat kak fiza. All the best^^

    ReplyDelete
  3. Betul! Shakira ni even banyak kali email haram reply, tapi hati ni sabar je lagi.. haha

    ReplyDelete
  4. jika ada rezeki insya-Allah dia akan bagi juga fiza..

    ReplyDelete
  5. insyaAllah lepas2 ni pasti melekat cpuv ^_^

    ReplyDelete
  6. tips yg berguna buat yumida
    nice sharing

    ReplyDelete
  7. Terus berblogging. Nanti mesti melekat jugak. InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  8. insyaAllah, nanti mesti melekat. Jangan give up :)

    ReplyDelete
  9. tak salah pn =) sy prnah hntar skali dan lpas 2 rezeki alhamdulillah ok la..

    ReplyDelete
  10. Sy dulu pon telur ayam jugak kak . Zero . Hoho . Insyaallah lepas tanya akan datang lah rezeki tuh ^_^

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah