Bertemu setelah 3 tahun berpisah

09:39

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu, pagi nie Fiza nak update pos sbb smlm satu hari Fiza tak tengok blog. Semalam Fiza ambil cuti, nak tahu Fiza pergi mana? Fiza pergi Jln TAR.. Niat mula2 nak shopping2 tudung jer tapi tetiba teringat kak member2 masa kat JHEV dulu.. Kebetulan dulu opis lama Fiza kat Jalan Sultan Ismail.. Mmg rindu sgt bila teringat kenangan-kenangan masa kerja menjadi contract staff dulu.. 
3 tahun kami tak bertemu, dan semalam mmg rezeki Fiza tuk berjumpa Kak Ernie.. Fiza terkejut sbb dia baya Yusnita sekali.. rasa nak menitik air mata.. mmg seronok sgt..
Kak Ernie dan Yus 
Kami bertiga..
Thanks Kak belanja Fiza makan.. lepas makan kami ke Semua House, member yang sorg nie Si Yus sibuk nak menghadapi majlis perkawinannya tak lama.. Selamat Pengantin Baru.. jgn lupe bg kad.. nnt Fiza tak tahu jln, tak pergi pulak....hihi.. Kami pun teman dia beli barang.. Sambil2 jalan kat Jln TAR, Fiza pun sempat jugak beli tudung2 yang Fiza hajatkan.
Kak Ernie nie tinggi tau.. >_< 
Jalan TAR
Alang-alang dah sampai sini, ader lagi seorang insan.. hihi ayat.. yang Fiza nak sangat jumpe dan Kak Ernie yang aturkan, Mej. Rosli yang banyak mengajar dan memberi nasihat masa Fiza kerja kat sana dulu.. Sory Tuan, Fiza masukkan dalam blog.. hehe.. makin glamor la lepas nie ey...
Mej Rosli tetap mesra macam dulu...
Sempat berbual dengan Tuan sejam setengah jer.. mmg tak puas tapi ttp seronok.. Kami bila ngk jam dah pukul 3 petang sbb diorg kene masuk bekerja semula.. Fiza pun sambung berjalan sorang2 ke Sogo..
Fiza mmg akan luangkan masa ke Jln TAR dan Sogo sebulan atau 2 bulan sekali..
Rezeki Mr Hubby ~ Durian Crepe
Masa otw balik, sempat belikan kat dia...
Seronok sgt keluar berjalan semalam, itu yang tak sempat nak ngk blog tu, petang karang kami nak ke Hentian Putra pegi ambil adik Ipar dari Kelantan.. Pagi2 nie sempat la nak BW kejap.. Rumah pun dah kemas, baju pun dah sidai.. 
Nak ending cm mn nie.. hihi.. Cam nie la kot... Selamat berhujung minggu semua.. dan senyum2 selalu...>_<

You Might Also Like

16 kitty baik hati komen

  1. Seronok laa jumpa geng lama :) Vee pun teringin pulak nak jumpa kwn2 lama. Huhuhu..

    ReplyDelete
  2. memang best bila jumpa kawan-kawan yang dah lama x jumpa kan.. ^_^ banyak lah benda2 yang nak di bual kan

    ReplyDelete
  3. previously akak pun kerja di Jalan Sultan Ismail...about 4 years ago...

    ReplyDelete
  4. 3 tahun tak jumpa mesti seronok bila da jumpa kan ? hehe

    ReplyDelete
  5. have a nice dah akak...mesti best kan jumpa kawan2...:)

    ReplyDelete
  6. selamat berhujung minggu fiza.. dah lama akak tak jalan-jalan di jalan TAR tu.. akak kalau pergi sana suka naik lrt&komuter je, tak pernah drive sendiri..

    ReplyDelete
  7. durian crepe .. hehehe.. sedapnye... suka sangat tau =)

    ReplyDelete
  8. waahh.. durian crepe.. feveret mama nih... mesti macam-macam cerita u all kongsikan.. :)

    ReplyDelete
  9. Bestkan kalau kita jumpa dengan kawan .kalau boleh nak borak lama-lama.

    ReplyDelete
  10. sedap nampak durian crepe tu tp MG xsuka.cannot brain durian buat mcm tu..huhu :)

    ReplyDelete
  11. seronok berjalan =) lg sronok kalau jmpa kawan2 lama..durian crepe tu xpnh lg mkan..teringin jga nk rsa..kt kg sy ni ssh btol nk cari

    ReplyDelete
  12. bestnya dapat jumpa kawan lama dan shopping sama-sama :)

    ReplyDelete
  13. dah lama gila tak jejak kaki ke jln TAR

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah