Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Blogger di usia muda...

17:37

google image
Assalamualaikum... 
Fiza sebenarnye tak pandai sangat nak menulis, nak story2, nak bagi pendapat, tapi Fiza masih mencuba bila Fiza ngk ramai blogger yang mmg pandai menulis, nama pun blogger kan.. bila tak de isu atau event yang Fiza nak storykan, Fiza jadi blur, tak tahu nak cerita apa.. last2 join GA jelah.. >_< ...
Sepanjang Fiza menceburkan diri dalam dunia blog nie, Fiza ngk mcm2 jenis penulisan dan macam2 cara penyampaian.. dan yang paling Fiza kagum bila Fiza jalan2 terjumpa blogger yang masih muda, masih bersekolah rendah, nak ambil UPSR.. Fiza rasa jauhnya umur fiza dengan diorang kan.. tetapi dorg mmg beruntung sbb dah pandai cari duit sendiri dengan hasil blog yang mereka buat.. Mmg sangat2 mengagumkan.. Salute kat blogger2 mude.. Fiza tak nak komplen pasal penulisan dan tatabahasa sebab itu semua lahir dari hati mereka sendiri dan Fiza pun menulis dengan cara Fiza sendiri.. dan akan matang bila tiba waktunya.. maybe.. 
Teringat masa zaman2 sekolah Fiza dulu, Fiza pun suka menulis diari nie, tapi tak terpikir pun nk menulis dalam blog, kalau dari dulu dah buat, mesti best dan mesti setiap kenangan tu kita boleh baca semula.. tapi apakan daya, diari masa zaman sekolah dulu pun habis kne buang sebab kan banjir tahun 2004 tak silap Fiza.. barang-barang tak sempat nak diselamatkan.. huhu.. rs sedey pulak bile teringat kad-kad yang Fiza simpan habis musnah sebabkan banjir.. tapi chill lah.. buat apa nak ingat zaman2 dulu sbb semuanya dan berakhir, biarlah ia simpan sebagai kenangan dalam ingatan...
Berbalik kepada topik tadi, blogger muda nie boleh pergi jauh kalau dorg betul2 serius.. Fiza ada sorg member opis yang berhenti kerja kerana ingin menumpukan sepenuh masa terhadap blog.. mula2 tu mmg kami tak percaya dia boleh buat, tapi rezeki orang kan kita mana tahu.. Hasilnya mmg dia berjaya disamping business sendiri yang dijalankan...
Nak ending mcm mn yer.. hehe.. mmg terkejut bila ngk blog2 tumbuh bagai cendawan lepas waktu hujan.. betul ke perumpamaan nie.. oklah.. panjang pulak merapunye.. Fiza nk ke Putrajaya nie.. nk jupe member, katenye ader firework kat sana.. nnt kalau dpt ngk Fiza akan updatekan dalam blog nie yer.. Bye... >_<
blogger muda.. >_<


You Might Also Like

18 kitty baik hati komen

  1. Haiii Fiza , rasanya tak pernah comment before ni. Rajin jadi silent reader je. Ngeee. Itulah dia , sekarang ni budak budak muda lagi hebat penulisan dia. Manalaaaa datang idea dorang. Uhukhukhuk. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Nadia.. thx sbb komen kat sini.. betul2 tu budak2 skrg makin bijak...

      Delete
  2. Assalamualaikum fiza. hee betul2. sheila pun perasan ramai blogger muda baru naik. sheila pun terkategorikan juga. firework? wah bestnya. amik gambar banyak2 tau :)

    ReplyDelete
  3. cik nor suka gak menulis..tapi banyak merapu la..:)

    ReplyDelete
  4. tulah dik...kecik2 dah ada idea melimpah ruah..hahaha

    ReplyDelete
  5. alah kak.. klu yang dah dewasa menulis, mestilah lagi bagus. kena rajin saja dan kupaskan apa-apa saja topik. mesti menarik. pengetahuan org dewasa lebih luas kan.. :) tapi ya lah, sy pun kagum tengok budak sekolah rendah berblog.

    ReplyDelete
  6. tula, time kecik2 dulu tulis dalam diari je. huhu. rezeki tu ade kat mana2 kan. kadang2 kita tak jangka pon :)

    ReplyDelete
  7. betol tu, kiter pon byk gak jumpa blog budak2 drjah 6. memang advance lah depa ni kan

    ReplyDelete
  8. Sy pn tak brap pndai bab tulis blog ni....huhu....tngah blajar sikit2..

    ReplyDelete
  9. kak fiza update je nad ade kat sini cuma lambat nak reply keke

    ReplyDelete
  10. Setiap blogger kalau betol serius dlam blogging ni pasti dapat pndapatan ttp dr blog =) sy pn skdar minat je utk blogging..selalu kerja bt report..jd minat nk blogging..2 pn bila ada msa..nnti dh kerja blik..ntah mcm mn la blog sy tu..tp bab budak2 skrg ni..teknologi dah ada dlm kpala diorang..sbb 2 la bijak2 je..he3

    ReplyDelete
  11. dah tua baru wujud blog ... nak wat camne ... baru jer dgr bunyi firework ...

    ReplyDelete
  12. Sekarang peluang menulis dah bertambah luas.. tanpa pen pun boleh menulis..:) Semoga sukses.

    ReplyDelete
  13. anak mama ada dairinya sendiri... cuma dia ada juga mintak nak ada blog, mama je yang tak bagi....

    ReplyDelete
  14. betul tu fiza.. zaman akak dulu tulis diary yang buku tu aje la.. masa zaman dulu takde lagi blog.. so akak abadikan kenangan paling penting tu dalam blog akak di masa sekarang dengan sedikit olahan ayat.. sebab tu kalau fiza perasan entri akak banyak bercerita pasal pengalaman masa lalu akak untuk dijadikan ikhtibar..

    ReplyDelete
  15. betull..kdg2 budak2 lg expert dri yg lebih usia ni..hahha..btw sy juga suka berblog...sbb sy lebih suka penulisan dari percakapan..hehehe :)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum fiza, jangan lah berhenti blogging ya. budak2 skrg ramai berblog untuk cari duit sampingan tambahan pula dunia IT sekarang dihujung jari kan...

    ReplyDelete
  17. bagus tu sbb blh pupuk minat utk meluahkan apa yg kita rasa

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah