Family Gathering

18:33

Assalamualaikum.. hai semua.. hari nie lambat skit entry keluar.. nie pun kat opis.. lepas update nie boleh la balik rumah.. nk ngk drama korea baru.. Berbalik pada tajuk kene pau tu.. Sebenarnye bukan kene pau ngan sesape pun, kne pau ngn adik jer.. hehe.. 
Baru2 nie Fiza ajak kak ngah ngan suami dia datang tidur rumah Fiza.. sambil2 melayan karenah Farhan.. bkn senang nk jupe dorg.. bila masing2 dah berumah tangga baru la rase rindu bila berjauhan.. dulu masa kecik2 asyik gaduh je.. sekarang masing2 dah besar... 
Fiza bawa diorang makan simple2 jer tapi mmg seronok sbb ada Farhan.. tak senang duduk si kecik tu bila tengok bas dan lori lalu kat tepi jln.. semua dia nk tengok sbb dia excited dengan bas dan lori...
Famili adik kedua Fiza.. Kak Ngah (Hazlina) dan suami Zul..
baby kecik tu Farhan... 
Minat gwiyomi dan suke ngk abah dia main game Subway Train.. 
Makan malam.. Siakap stim limau 
Senyum lebar nampak...>_< 
Bila ambil gambar, terperasan gambar tuan blog tak de.. tak pe la..hehe.. nanti jemu pulak orang asyik tengok muka Fiza jer.. tak gitu.. Ok la.. nak kemas barang, nak balik rumah.. bye.. jupe esok.. bye.. >_<

You Might Also Like

13 kitty baik hati komen

  1. Makanan..hehe..bila nmpk makanan je..trus lapar..baru nak diet ni

    ReplyDelete
  2. fuh yooo..besarnye ikan siakap tuuuu
    yumida isi tabung Nuffnang sini - sunsilk - selamat menabung :)

    ReplyDelete
  3. comelnye farhan.. hehehe.. xpe2.. bukan selalu kan kne pau.. =)

    ReplyDelete
  4. hensem pulak cik tam bermisai perang

    ReplyDelete
  5. bg syalh kn..ni makan luar biasa jgak ni =) comel farhan tu..gelagat budak2 pasti mncuit hati kn..

    ReplyDelete
  6. salam kenal..


    Alhamdullilah.. semoga ikatan silaturahmi sesama saudara kita tak akan putus..

    ReplyDelete
  7. drama baru korea ... housekeeper ( 393 )tu best tau . ada lawak sikit ...

    ReplyDelete
  8. lewat fiza balik semalam ya, mesti banyak kerja ni.. seronok dapat makan-makan dengan adik-beradik..

    ReplyDelete
  9. comel farhan.. sedapnya makanan :)

    ReplyDelete
  10. lapar tengok ikan steam tu..my favorite tu..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah