Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Movie Time...

22:18

Hari Isnin lepas Fiza dan En. Hubby pergi ngk movie.. Sebenarnya Fiza dapat tiket free Green Pass TGV untuk dua orang dan diskaun makan sekali.. Time kasih kat Nadia yang berikan tiket nie kat Fiza.. Nadia nie member opis Fiza.. lagipun dia tak de masa nk pergi dan dia pun bagi kat Fiza...
Pasal Green Pass nie, mungkin tak ramai yang guna kot, masa kami kat kaunter tiket, dorg boleh handle cara2 tuk uruskan Green Pass nie, tp time nak beli makanan, hampir 10-15 minit dorg nk uruskan memandangkan kami 1 st customer gune Green Pass nie.. erm.. patutla masing2 kelam kabut tak th cm mn nk buat.. 
Cerita yang kami pilih bertajuk Rush.. apa yang Fiza nk bgth cerita nie tak best.. Cerita pasal lagenda Formula One.. ingatkan best.. rupenye bosan.. huhu...
cm nie la green pass 
2 tiket tuk makan, 2 tiket tuk movie...
Movie Rush..
mungkin best tp tak kne ngan selera kami....
Nak wat sinopsis atau review pun tak boleh sbb kami ngk cite dlm 30 minit jer.. last2 Fiza ckp kat En. Hubby jom balik la.. kita ngk cite korea kat tv lagi best.. huhu... nak wat cane.. mmg bukan time movie best skrg nie.. yang best nye layan Royal Popcorn sambil ngk cite yang tak best.. kenyang dibuatnye... Tapi Fiza tak kecewa pun, asal dpt jln2 ngn En. Hubby pun dah seronok.. 
Auto Publish >_<

You Might Also Like

9 kitty baik hati komen

  1. Mungkin kepada mereka yang berminat dengan filem ber genre macam ni boleh la masuk. Yang penting those quality time you've spent with your hubby.. :)

    ReplyDelete
  2. laa..tgok 30min je?? he3 boring plak ye..nmpk mcm best citer tu..sy kalau bab2 lumba minat sgt =)

    ReplyDelete
  3. fewiit...mai pinjam pas jap nak p tengok wayang

    ReplyDelete
  4. wow!! bestnya fiza... mama errrmm.. tak merasa kot nak tengok wayang..

    ReplyDelete
  5. dh lama shark x layan wayang nie..
    xdek geng nk ajak.
    tunggu dvd jer skarang nie.
    layan kt umah lg best:)

    ReplyDelete
  6. akak dah lama tak tengok wayang.. betul tu fiza, kalau cerita tak best mesti nak cepat je keluar..

    ReplyDelete
  7. layan movie kat umah jer.. best kan dating bedua..

    ReplyDelete
  8. chriss tu yg berlakon dlm citer thor kan

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah