Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Peel off mask...

14:24

Assalamualaikum.. korg sume sihat? Fiza dah 2 minggu batuk2.. pastu demam kejap2.. tapi kuatkan jugak semangat.. harap korg sume sihat2.. Fiza terpaksa MC hari nie.. bukan sbb g ngk firework pastu terus demam, tp mmg dah demam.. siap batuk2 tak boleh berhenti.. gambar firework smlm Fiza akan upload.. fiza ader hutang gambar underwater kat Sabah dan gambar firework.. In Syaa Allah Fiza akan cube kongsikan dengan kwn2..
Lagi satu sbb masalah yang datang kat Fiza sekarang nie jerawat kat pipi.. tak suke...tak suke.. pastu mesti ada parut.. dah tua-tua cm nie baru la nk tumbuh jerawat.. mesti tak jaga muka kan.. tu la Fiza suka ambil ringan.. sekarang nie dah ader parut.. Fiza tak tahu nk ilangkan cm mn.. Fiza pergi Watson cari barang2 tuk licinkan balik kulit muka nie.. Fiza terjumpa produk yang tampal2 kat muka.. Peel off mask Nivea.. kebetulan buy 1 free 1.. RM 5.90.. murah kot.. yg lain sume 1 keping RM5.00++..
Saja nak try.. mmg best rupenye peel off mask nie.. masa letak kat muka sejuk jer.. biar 20 minit, pastu boleh tarik, mmg elok je bentuk topeng muka kita.. Kelebihan peel off mask nia antaranya dapat menghilangkan kotoran kat wajah, mengecilkan pori2 disamping dapat menegangkan kulit muka.. Fiza bukan promote product nie tau.. just nk share jer.. tp x de pulak pasal ilang parut kn.. tak pela.. korang kne jaga kulit muka tau.. 
google image..
p/s: Fiza suke tengok kulit artis2 korea.. mmg cantik dan licin... 

You Might Also Like

15 kitty baik hati komen

  1. dah lama akak tak pakai masker.. ada sesetengah artis korea buat plastic surgery juga kan..

    ReplyDelete
  2. zara pun kdg2 tumbuh gak...geram je...mask harusla pakai..zara selalu amalkn..nanti nak try tngok mask ni plk...=D

    ReplyDelete
  3. rajin jga muka untk suami =) ngk tu ape??

    ReplyDelete
  4. saya pun geram tgk kulit muka artis korea , putih , gebu , x de kedut , collegen byk ... saya pengguna nivea utk losyen badan dan lips care ... sejak dulu lagi

    ReplyDelete
  5. Sya sllu buat cra kedekut fiza..pakai putih telur je..sapu kat muka..hehe..pas ni leh la try mask yg fiza rekemen kan plak..:D

    ReplyDelete
  6. Lama dah tak pakai masker..biasa saya pakai masker telur je..mujarab jgk untuk menegangkan dan memutihkan wajah.. lembaga hitam pun tercabut jugak..

    ReplyDelete
  7. kalo zizie, suka guna black mask dulu, baru guna white mask... hehe..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum fiza, yeker? sheila pun ada parut dekat pip sejak keluar jerawat 1 bulan lepas. yang ni jerawat paling lama kat muka sheila. ahhahaha. tapi betul gak cakap awak, sheila dah berbulan tak jaga muka. sebab tu kot tinggal kesan. sekarang baru terhegeh nak jaga balik muka. huwaaaaaaaaaa.

    ReplyDelete
  9. salam..
    tapi sayang kulit muka saya biasa sahaja..depa cantik suka tengok boys tu jemputlah ke blog saya

    ReplyDelete
  10. wahh best ye mask ni..nanti boleh try ;)

    ReplyDelete
  11. Nad pun suka pakai. tapi jenama lain la :)

    ReplyDelete
  12. dah lama tak pakai masker. bila sibuk dengan kerja ni, muka kena jaga selalu. jangan bagi naik jerawat. fight jerawat!


    recent post : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 8

    ReplyDelete
  13. belum pernah try lagi peel off mask ni.. nanti nak cuba lah :)

    ReplyDelete
  14. fiza kan ada esp shaklee kan
    buat buat sebagai masker muka

    ambil 1 sudu esp
    ambil 1 sudu yogurt plain
    campurkan pastu sapu pd muka
    bkn jerawat jea hilang
    muka pun jd glowing tau

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah