Tak hilang...

12:14

Assalamulaikum.. 
Mula-mula sekali Fiza nak mohon maaf sbb tak sempat lagi nak BW kat blog kawan2 sume.. tapi Fiza tetap terharu sbb korg sume tetap dtg jenguk blog Fiza nie.. nnt petang2 skit lepas dah reda ngn kje, Fiza akan update cerita2 minggu lepas yg tak habis lagi dan story weekend baru-baru nie.. Tggu yer.

You Might Also Like

15 kitty baik hati komen

  1. tak apa dulukan yang mana patut didahulukan... ^_^

    ReplyDelete
  2. mcm bnyak jer cerita ni..
    update slow2 jer..
    kang x terkejar plak nk baca.
    hehe

    ReplyDelete
  3. tak pe..cik akak pun baru nak mai sini...sebab cik akak demam..tu yang tak mengizinkan sangat nak BW..

    ReplyDelete
  4. hai akak! :) takpe akak,akak buat la dulu keje akak tu,hihi... saya pun bulan oktober ni tak update banyak entry pun,hehe :)

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan semuanya.. all the best ye :)

    ReplyDelete
  6. hai fiza..zara pun baru dpt singgah..cibukla fiza..hehehe..tak pe2 pelan2 je..=D

    ReplyDelete
  7. mama pun bz fiza.. hihi, ni ada masa sikit boleh lah blogwalking jap..

    ReplyDelete
  8. ok..tunggu dengan sabar =) utamakan yg pnting dahulu..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah