Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Hadiah Top Commentors September dan Oktober

18:53

Tajuk mestilah kene gempak kan.. the real story are..... Fiza dapat tempat kedua untuk dua bulan berturut-turut lagi kat blog Kak Ena sebagai pengomen setia.. September dan Oktober.. Thanks kak sebab berikan FM dan keychain dari Melaka yang kiut untuk hadiah kali nie.. mmg gembira sesangat.. mmg hobi Fiza mengumpul koleksi cm nie...
FM bakul Melaka - September
Keychain Kebaya - Oktober
Dan ala-ala mengimbas balik koleksi comel yang Fiza dah terima dari blogger Zarena.. Tada...
FM Bear - Julai
Keychain Bear - Ogos
Boleh baca kat sini berkenaan entry tersebut.. Fiza pun tak sabar nak kongsikan dengan kawan-kawan semua koleksi FM dan Keychain Fiza untuk bulan November nie.. Tunggu yer.... >_<

You Might Also Like

21 kitty baik hati komen

  1. tahniah ! seronok bila org hargai kita kan ...

    ReplyDelete
  2. wah comel la kak
    tahniah tau
    beznye dpt hadiah mcm2 dri rakan blogger kan kak
    isi tabung nuffnang sini-darlie

    ReplyDelete
  3. Wowww !! kalau macam ni , nak jadi pengomen setia jugak laa .. ehehe !!
    BTW , tahniah !

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, pun rezeki juga tu kan fiza :)
    semoga terus gigih berblogging dan blogwalking :)

    ReplyDelete
  5. tahniah,akak fiza! comel comel! hehe :D

    ReplyDelete
  6. bestnye dapat keychain~.. tahniah :D

    ReplyDelete
  7. Tahniah..byknya dpt cenderahati ni..cecantik semuanya :)

    ReplyDelete
  8. tahniah fiza.. comelnya bentuk kebaya.. :D

    ReplyDelete
  9. Tahniah.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki..semua comel2 barang tu :)

    ReplyDelete
  11. TQ pd fiza sbb selalu komen di blog k.ena

    thanks my dear

    ReplyDelete
  12. wahh seronok nya menang . tahniahh :) kreatif gituu :)

    ReplyDelete
  13. congratulation Fiza...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah