Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Cerita opis di hari Jumaat

16:19

Pagi tadi sampai je kat opis tegur member makan putu mayam.. dia cakap sedap.. Fiza pun mmg tak pernah makan.. pegi la beli breakfast kat kedai belakang opis.. satu 80 sen.. Fiza beli dua keping.. 
Masuk je opis, Kak Zarena hulur cheese cake kat Fiza.. 
"Nie ade lebih.. rezeki Fiza untuk hari nie.." kak Ena bagitahu.. 
seronoknye.. mesti sedap.. kalau nak tempah kat Kak Ena.. terjah blog kat sini yer.. Thanks kak ena sebab bagi free.. hehe.. 

putu mayam 
Nie dia Chocholate Cheese cake meleleh..
Nak dijadikan cerita, bos Fiza sampai, Fiza pun buka beg laptop dia tuk setup laptop sebab tu la rutin Fiza setiap hari.. Lepas tu.. ternampak la kotak perfume yang tak berbuka lagi.. 
"Bos.. baru beli minyak wangi yer..
 nnt kalau ada masa belikan lah untuk saya.. saya bagi duit" .. hehe.. 
biase la nada saje2 jer.. 
Keluar jer bilik dia, dia pun keluar sama dan letakkan perfume tu atas meja Fiza.. Fiza pun terkejut.. 
"Saya gurau jer Tuan".. 
"Tak per.. saya ada lagi yang lain" 
Wah.. excitednye.. time kasih bos.. 
dapat la perfume free...
Macam tak caye jer.. walaupun hari2 kene maki dengan bos.. baik jugak hatinya.. hehe.. Sekian cerita tuk hari Jumaat.. dapat cheese cake yang sedap dan perfume yang wangi.. >_<

You Might Also Like

21 kitty baik hati komen

  1. Wah! Rezeki jumaat ni. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  2. wahh murah betul rezki fiza hari nie..alhamdullilah.perfume mahal tu

    ReplyDelete
  3. WOW! fiza dapat free perfume! bes nya! perfume burberry tu feberet best fren liya ^_^ liya kurang suka bau ala2 burbery . lebih kepada perfume yang bau2 coklat dan buah2an . untung la fiza ^_^

    ReplyDelete
  4. nk ciskek! meleleeehhhhhhhh air liurrrr..

    ReplyDelete
  5. rezeki jumaat..sedapnya kek tu...dapat perfume percuma dr c bos..untungnya...

    ReplyDelete
  6. rezeki jumaat.. best nye dpt perfume free huhu

    ReplyDelete
  7. sedapnya choc cheese tu.. suka sgt cheese . .nyummm

    ReplyDelete
  8. Wah bertuahnya dapat minyak wangi daripada bos. mesti wangikan?

    ReplyDelete
  9. wah,rezeki..hehe... :)
    perfume jenama burberry... mesti wangi,hehe :)

    ReplyDelete
  10. wah murah rezeki fiza..sedapnya kek :)

    ReplyDelete
  11. Wow..bestnya..kek sedap..dpt myk wangi lagi..untungnya fiza=)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki fiza ^^ fav fae tu the cheesecake ^^

    ReplyDelete
  13. Bos lelaki nampak baiknya ke staf perempuan aje... selalu memang mcm tu kan...Bos fiza mcm tu ke? hiihi

    ReplyDelete
  14. ahoiiii mahai perfume tuuuuu! camni berbaloi rasa kena maki hari2 ye dak hehehehe.

    cheese cake ..... nakkkkk

    ReplyDelete
  15. wow.. murahnye rezeki. Satu hari macam2 dapat. Cake tu nampak sedap sgt.

    ReplyDelete
  16. suker lah tu dpt banyak dlm 1 shot.. :)hihi,.

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah