Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

CPUV Pertama

10:22

Penantian 8 bulan akhirnya berhasil juga.. CPUV pertama dan Fiza tak sangka boleh dapat CPUV nie.. syukur sangat2 sebabnye unique visit (UV) Fiza mmg rendah dan blog Fiza tak hebat kalau nak dibandingkan dengan blogger2 lain.. harap ia berterusan.. Amin.. 
Terima kasih pada kawan-kawan yang tak jemu ke sini.. tanpa sokongan korang semua, mungkin Fiza tak dapat CPUV nie.. 
p/s: Gembira nye.. Tok Gajah menang campur pulak dapat CPUV pertama.. esok pula cuti.. mmg gembira berganda la rasanye.. hehe...

You Might Also Like

16 kitty baik hati komen

  1. bestnya..k.ena nak check nuffnang jgk la
    dah lama tak check

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum.. blog memoria,

    terbaik aper.. blog nie pernah dapat sponsor post kan.. nie dapat cpuv oklah... mselim3 dapat gak, tp earning daripda pengiklan ini agak sikit berbanding lain.

    mselim3

    pls: insaallah kita kekawan sentiasa sokong blog nie..

    ReplyDelete
  3. wahh..tahniah..! seronok tengok rakan blogger dapat pencapaian macam ni. keep on blogging ye. Sy isi lagi 3 tabung di sini.. :)

    ReplyDelete
  4. tahniah ! nak kne rajin update blog je. nti die sggh la lg tu..heheh

    nuffnang neh bgantung pd effort kite..bkn men klik2 je.. tp kalau dh sekali die sggh, tggu je lepas ni ade lg..
    kadang2 rase best je hari2 nak check nuffnag.hehekk

    gudluck !!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. skali dapat 2 tu, tahniah

    ReplyDelete
  6. saya pun baru dapat bulan lepas selepas saya tukar url pada bulan mac ... alhamdulillah ...

    ReplyDelete
  7. salam..tahniah cpuv double adah bila nak update bab ni huhu..

    ..saya suka blog ini sb cute :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah fiza..sya pun sama x reti nk cek..hehe..cpc dgn cpuv tu berbeza eh?

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. tahniah fiza.. semoga terus murah rezeki.. :D

    ReplyDelete
  10. tahniah fiza semoga terus murah rezeki :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah