It's Monday

14:13

Assalamualaikum.. pertama sekali Fiza mohon maaf sgt sbb tak update blog.. komen2 pun Fiza tak sempat nak publish lagi sbbnye style Fiza BW sambil publish komen2 yang pending.. dengan cara macam nie Fiza dapat ke blog2 yang rajin singgah kat blog Fiza.. tp tak semestinya Fiza tak pergi kat blog2 yang tak komen Fiza.. Fiza tetap pergi BW.. 
Hari isnin mmg terbatas la skit aktiviti berblogging nie.. pagi2 dah meeting dengan bos.. tgh hari keluar makan.. time nie la curi skit masa untuk tengok blog..
Okay lah.. panjang pulak bebelnye.. ader masa Fiza nak story2 aktiviti hujung minggu Fiza.. Oh ya.. aktiviti jumaat lepas dengan member opis pun tak dicatatkan lagi dalam blog aka diari Fiza nie.. Rasa tepu otak bila terpaksa simpan2 semua memori.. selagi tak diluahkan, selagi tu la rasa berat jer otak.. Siapa pernah alami situasi yang sama mcm Fiza nie.. angkat kening.. hihi.. 
p/s: Isnin adalah hari yang memenatkan dan banyak kerja.. fuh... hadapilah dengan senyuman.. >_<

You Might Also Like

19 kitty baik hati komen

  1. Hadapi dengan senyuman Fiza ! Happy Monday blueesss. :D

    ReplyDelete
  2. salam fiza
    anway ada masa Jemput Join Mini GA akak ea...
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    ReplyDelete
  3. mcm bnyak jer koleski cerita nie.
    skali upadte seribu cerita ada nnti.
    hehe..
    waiting for next entry :)
    slamat hari isni :)

    ReplyDelete
  4. nama pun kerja kan... kuatkan semangat okay <3

    ReplyDelete
  5. hehehehehehe sama jea mcm k.ena
    selagi tak tulis dlm blog selagi tulah kepala otak mcm berat sgt

    bila dah tulis dlm entry fuhhhhhhh
    rasa ringan skit dlm kepala otak nie :)

    ReplyDelete
  6. emm samala fiza kita asal ari isnin memang byk keja ;)

    ReplyDelete
  7. memang pon kadang acik pun alami pekara yang sama :) semoga ALLAH permudahkan urusan kamu

    ReplyDelete
  8. moga dipermudahkan segala urusan akak...chaiyok2
    isi tabung nuffnang sini-darlie

    ReplyDelete
  9. fae xleh nak monday blues segala. hari ne fae start exam so kena semangat sikit hihi

    ReplyDelete
  10. angkat kening pun x de org nampak ... heheheee

    ReplyDelete
  11. Mmg mcm tu la..selagi simpn,lg serabut rasanya.

    ReplyDelete
  12. serabut? meh kongsi citer... simpan sorang tak bagus....

    ReplyDelete
  13. Kita mcm sama jea.. heee.. teman punya style, klu nk jawab/komen kwn2 kat entri teman, time tu lea teman terus bw ke blog diorang.. heee..

    ReplyDelete
  14. betul..betul..monday blues kan..hehehe...

    ReplyDelete
  15. 2 hari seronok berehat tu yg buat lemau nak masuk keje ari senin tu.. hehe

    ReplyDelete
  16. takpe, slow2 laa blogwalking and update blog,
    ika pun bila busy kadang2 tu blog terbiar je hukhuk
    even manage masa sebaiknya sekalipun mesti ada lack kat mana2, kita manusia biasa kan :)

    ReplyDelete
  17. Semoga Allah permudahkan dlm segala urusan.. slmt berkerja.. :)

    ReplyDelete
  18. semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan fiza.. :D

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah