Donut Big Apple pilihan hati

14:55

Assalamualaikum dan salam Jumaat.. macam best jer.. macam lawa jer.. macam comel jer.. hehe.. ape la.. fenomena macam nie pulak yang banyak kat internet gara2 si budak syasya tu.. tak pasal2 dah jadi trademark kat opis Fiza sekarang.. Ok la tak nak la cerita pasal dia tu.. 
Waktu lunch tadi Fiza outing bersama Kak Ena dan Kak As... Menu lunch Buttermilk chicken.. terasa macam nk makan yang manis2.. sebab tu la order menu nie... Otw balik kami singgah big apple.. kami masing2 ambil 2 jenis donut dan Fiza juga sempat tapaukan donut mini untuk En. Hubby sbb dah lama dia minta Fiza belikan.. Tertunailah sudah hajat untuk si dia.. hihi...
Buttermilk chicken 
Nak bawa balik .. Donut mini 
p/s : Apa menu lunch korang hari nie.. kongsila dengan Fiza.. >_<

You Might Also Like

21 kitty baik hati komen

  1. Hari ni lunch kat food court giant jer.. sebab nak shopping barang utk aktiviti esok... Menu? Nasi kerabu.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...hafiza,

    sedaapnyer donut tu..hehe yang lain mselim3 x kisah...hehhee

    mselim3

    pls; donut my favourite...

    ReplyDelete
  3. buttermilk chicken, among my fav menu hehehe and yah, nak mintak sikit donut tu blh :p

    ReplyDelete
  4. hari ni menu melayan suami yang mengidam burger king... ^_^

    ReplyDelete
  5. cam sodap je buttermilk chicken tue,
    tp terliur lagi donut tu.
    bulat perut dapat abiskan 2 menu tu.
    heheh..

    ReplyDelete
  6. k.ena mkn sambal..sotong yg tak sedap..kentang..sambal belacan..sayur kacang..kena charge RM4.50 hehehehhehe

    gatal kan
    macam murah jea
    macam sedap jea
    kehkehkehkeh

    ReplyDelete
  7. just makan sup dan nasi je fiza..teringin nak makan kfc tapi jauh pulak...malas nak drive dan terkejar2 masa pulak nanti

    ReplyDelete
  8. wahh nampak sedap dan menyelerakan

    ReplyDelete
  9. Ayam buttermilk tu nmpk sedap,.huhu.dah la duk umh je ni..mknan xde..lapaq...

    ReplyDelete
  10. wah..sedapnye
    jeles je kte org, dpt tengok je..hehe
    so yummeh!
    buttermilk chicken tu tringin nak try
    isi tabung nuffnang sini-nestle

    ReplyDelete
  11. asalamualikum.. salam kenal..
    nampak sedap donatmini,,
    trus tringin nak makan big epal :)

    ReplyDelete
  12. ya allah sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  13. sedapnya menu fiza.. dah lama tak makan donut big apple.. yummy..

    ReplyDelete
  14. singgah sini.. sedapnya makanan2 tu :)

    ReplyDelete
  15. fav ank pcl ni..Hanis dah lama dia x mitak belikan Bigapple donut.

    ReplyDelete
  16. Macam sedap jer , macam sedap jer . Hehe . >.< Donut tuh best :D

    ReplyDelete
  17. meleleh2 buttermilk chicken tu..tgk rupa tu mmg mcm sedap.. nyummmm

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah