Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Weekend Outing

15:52

Nie story outing weekend lepas.. dah agak berkurun sikit.. Kami ke MYDIN Subang.. sebelah mydin ader giant.. tapi tak pernah jejak ke Giant tu..
Nak beli alas iron board yang yang hampir berlubang.. Jauh betul dari Rawang ke Subang.. macam kat Rawang tak de Mydin... huhu.. yg penting nak keluar berjalan dengan Mr. Hubby..
Mydin Subang
Hubby beli buku Stephen R. Covey versi bahasa melayu..
Entah bila dah minat membaca Fiza pun tak tahu.. support jer...
Lepas tu kami layan Tea bag ala-ala cool blog.. beli honeydew yogurt blended dan chocolate oreo blended.. Dari subang ke Kota Kemuning hantar adik Fiza balik ke asrama.. 
sedap tau....
tgk tu.. katenye tengah bawa kereta...
Settle hantar adik ke asrama, kami dating kat tasik shah alam.. hehe.. gambarnye tak upload lagi.. ader dlm kamera.. esok lah Fiza update.. thanks sbb sudi baca.. 

You Might Also Like

21 kitty baik hati komen

  1. acik selalu jugak lepas di situ :) wahh best kat situ

    ReplyDelete
  2. seronoknya jenjalan ngan husband hehe..nyum nyum sedap tu cool blog

    ReplyDelete
  3. Haaaa dekat dah kite..bestnye dapat abeskan mase camtu kan..

    ReplyDelete
  4. tak pernah lagi la pergi sana.. hehe. tap best kan outing lepak tasik

    ReplyDelete
  5. beznye berdating dgn yg tersayang
    sedap la ice blended tu kak
    jeles tau, dpt tengok je ni

    ReplyDelete
  6. Best g jenjln..lma x pg kdai buku ni...ice blended tu..sya mau..hehe

    ReplyDelete
  7. hujung hujung minggu memang seronok kalau jalan2 jauh sikit instead berkitar di kawasan yang sama jer... hik hik hik...ok ok nanti jangan lupa upload gambar tau Fiza...

    ReplyDelete
  8. untung nya dia dapat dating en hubby kan? hehehe...

    ReplyDelete
  9. berjalan jauh utk cuci mata ... yg ptg enjoy ...

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum..

    wahhh.. best nyer dating kat tasik aper tadi shah alam...

    mselim3

    ReplyDelete
  11. masa diisi dengan sebaiknya ye fiza :)

    ReplyDelete
  12. hehehehhe nak tgk gambar naik itik :p

    ReplyDelete
  13. when u spend time with quality people, buat apa apa pun rasa syok kan?? :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. Wah mydin..dh lama tak pergi mydin..

    ReplyDelete
  15. Wah.. seronok berhujung minggu.. mydin subang lagi besar & happening dari Rawang kan.. :)

    ReplyDelete
  16. nampak sedap air tu fiza.. macam cool blog juga ya..

    ReplyDelete
  17. seronok dapat spend masa ngan yg tersayang. jauh pun tak pe

    ReplyDelete
  18. ni lah tempat lilynn borong bahan mentah dan brg dapur.. each time dtg,, mesti beli coolblog tepi tu.. choc milk shake dengan blue coral yogurt.. dh lame sgt tak gi mydin rawang.. smnjak dh kawin.. kiki..rawang is my hometown.. :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah