W.W ~ Nak order ape?

12:47

Assalamualaikum.. 
hahaha... dah2 sambung kerja..

You Might Also Like

20 kitty baik hati komen

  1. hahaha aptb.. sbor jelah >.<

    ReplyDelete
  2. hahahaha bikin panas law da kastemer mcm tu :D

    ReplyDelete
  3. Hahahaha.. kalau akak jadi pekerja mcd tu confirm nangis.. hahaha

    ReplyDelete
  4. muahahahah punyalah banyak ingatkan order rupanya cuma baca jer...tensi tensi

    ReplyDelete
  5. ok..
    ni kalau kene baling ngan sos cili jgn marah kt cashier yer..
    hahaha..
    bikin panas ini org.

    ReplyDelete
  6. macam nak kena lempang laju laju jerk

    ReplyDelete
  7. Haha..tension penjaga kaunter...

    ReplyDelete
  8. hahaha,...sabojela dapat customer camtu:)

    ReplyDelete
  9. hahaha kecik beso kecik beso je cashier tu tgk pelanggan tu

    ReplyDelete
  10. kesiannya yang kerja tu kena layan customer gitu huhuhu

    ReplyDelete
  11. kikiki.. nasib yg amik order tak siku kan si adik tu yer.. hihi

    ReplyDelete
  12. hahaha.. mmg nak kena lempang customer tu

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah