Balik kampung

14:27

Assalamualaikum...
google image
Hari nie hari terakhir Fiza berblogging untuk tahun 2013.. In Shaa Allah tahun depan 2014 kita jumpe lagi yer.. Fiza akan bercuti panjang mulai esok sehingga la awal tahun baru 2014.. Baki cuti 3 hari pun dah diluluskan oleh bos Fiza.. Fiza akan pulang ke kampung famili mertua di Kelantan.. Jadi mmg tak dpt lah nak BW dan update blog.. 
google image
Hari nie kat opis Fiza cume kemas-kemas workstation Fiza jer.. Bila dtg tahun depan bersemangat la skit dengan suasana workstation baru.. Alhamdullillah juga azam tahun nie banyak yang tercapai cume azam untuk mendapatkan cahaya mata masih lagi belum tercapai... Fiza akan masukkan azam nie dalam tahun 2014 pula... Kawan-kawan semua doakan lah Fiza supaya dipermudahkan rezeki untuk cahaya mata tahun 2014.. Amin....
p/s : Nak siap2 gi mesyuarat dulu.. dah nak cuti pun still ada meeting... huhu... 
kene smile macam GD.... >_<

You Might Also Like

30 kitty baik hati komen

  1. wah bestnya fiza dapat cuti panjang...selamat bercuti ye..

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti dan selamat sampai ke kampung :)

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti ye fiza, :) jumpa lagi tahun 2014 nanti. insyaAllah

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti fiza..jumpa thn dpn :D

    ReplyDelete
  5. Selamat Tahun Baru :) Hehe awal sikit nak ucap

    ReplyDelete
  6. selamat bercuti ye fiza. Akak tak dapek nak cuti ni, sibuk ngan sekolah anak (^_^)

    ReplyDelete
  7. Slmt bercuti & insha allah ada rezekinya.

    ReplyDelete
  8. Akk jom join GA hadiah bernilai RM700, klik sni http://nurhidayahsalim97.blogspot.com/2013/12/giveaway-akhir-tahun-2013-hotlips-corner.html jgn lepaskan peluang ye :)

    ReplyDelete
  9. amboi bestnyer dpt cuti lama..hihi apa pun doakan yg terbaik bt sis:)

    ReplyDelete
  10. Amboi lamonyo cuti hehehehe
    have fun kak fiza :D
    c ya next year cewah padahal lg berapa hari je huhu

    ReplyDelete
  11. selamat bercuti dan semoga Fiza selamat smpai ke destinasi yang dituju...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. selamat bercuti. In sha Allah, kalau ada rezeki pasti dpt baby nanti. bersabar ye.

    ReplyDelete
  13. selamat pulang ke kampung fiza, hati-hati tau...

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
  14. selamat bercuti fiza, semoga selamat pergi dan kembali..
    akak doakan semoga impian fiza untuk memiliki cahaya mata pada tahun hadapan menjadi kenyataan, insya-Allah.. amin..

    ReplyDelete
  15. cuba wat rawatan ikut kaedah perubatan islam . mana lah tahu , dgn izin Allah berkesan .

    ReplyDelete
  16. selamat bercuti, happy new year & semoga tahun depan fiza dimurahkan rezeki & dapat baby.. hihiii~

    ReplyDelete
  17. selamat bercuti fiza.. in shaa allah semoga dpt baby :)

    ReplyDelete
  18. selamat bercuti ye. Jumpa lagi tahun depan. InsyaAllah

    ReplyDelete
  19. Slmt bercuti fiza...wah gd..hehe..top..i punya ok..ngee..

    ReplyDelete
  20. I'll see you next year then xD
    Have a good vacation

    ReplyDelete
  21. selamat bercuti dan selamat tahun baru

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah