Surprise.. Happy Birthday

15:09

Assalamualaikum.. sebelum entry nie jadi basi.. cpt2 kene publish cite nie dulu.. Jumaat lepas bos Fiza dah buat komplot ngn beberapa staf rapat dengan Fiza.. Walaupun lambat 2 hari, mereka still ingat cume dan bos Fiza ckp lambat skit la.. lagipun besday Fiza jatuh pada cuti umum.. Fiza pun tak sangka bos Fiza akan buat suprise nie.. Lambat cepat Fiza tetap bersyukur kerana dorg still ingat...
Hanis dari Marketing Dept. 
Nie la keknya...  
tiupan lilin kali kedua....
Thanks Erid sebab nyanyikan lagu hepy besday dengan merdu siap vibrato lagi wlpun tak best.. haha.. Thanks jugak buat Hafiz dan Hanis.. Terima kasih yang teramat besar buat big bos a.k.a bos Fiza yang cube menggembirakan PA dia.. hehe... Pic dorg sume takde.. sebab time nie duk sibuk potong kek.. gambar2 nie pun dorg yang bagi kat whatsapp..
p/s: Setiap hari khamis Fiza tak sempat nak BW sebab ada meeting.. dah settle nanti Fiza akan terjah korang cm biase.. Part time blogger la katekan... hehe... >_<

You Might Also Like

21 kitty baik hati komen

  1. HB..

    wah kek secret recipe..

    http://shafiqhashim.blogspot.com/2013/12/permohonan-br1m-30-2014.html

    ReplyDelete
  2. wah seronoknya kena sambut birthday girl..nyum nyum sedapnya kek

    ReplyDelete
  3. happy belated birhtday...bestnya orang buat surprise kat kita kan..

    ReplyDelete
  4. Happy birthday fiza ... semoga impian akan terlaksana .

    ReplyDelete
  5. happy belated kak hafiza . MABU :)

    ReplyDelete
  6. Happy Belated Besday Fiza...

    Semuga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan didunia dan akhirat. Ameen... :)

    ReplyDelete
  7. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. happy besaday..sedapnya kek tu..bestkan ada suprise ^_^

    ReplyDelete
  9. salam...untung la ada org smbut besday....hapy besday ye....moga mendapat kebahagiaan dunia akhirat

    ReplyDelete
  10. waaa.... bestnya ada kek lah.. hepi besday dear..

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday to you dear, sedap nampak kek tu (^_^)

    ReplyDelete
  12. waaa.. kek nmpak sodappp sgt^^ Happy Birthday kak hafiza=) i know its already late, but wishing you have a blast yaa~

    ReplyDelete
  13. weeeee.. fiza bes nya. sedap kek tu

    ReplyDelete
  14. sedap kek tu fiza.. teringat kembali masa zaman kerja dulu mesti ada kawan-kawan yang sambut..
    p.s: terima kasih di atas ucapan birthday tu fiza.. fiza adalah rakan blogger yang pertama yang ucapkan pada akak.. terharu sangat.. :D

    ReplyDelete
  15. kalau dpt srprise kat opis mesti best. hihi

    ReplyDelete
  16. seronok kan fiza bila orang ingat dan sambut hari jadi kita...rasa dihargai sangat :)

    ReplyDelete
  17. tak sempat nak join sekaki
    sibuk jawab phone masa nie

    ReplyDelete
  18. best nyer dpt surprise dr husband before.. pastu dpt srprse dr opis pulakk. hihi

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah