Cash out 8share untuk kali pertama

15:07

Assalamualaikum.. untuk pertama kali Fiza dapat duit yang di bank in oleh 8share setelah 3 bulan join.. tak banyak cuma RM 67.00 sahaja. Lepas la bayar upah baju kurung moden Fiza untuk bulan nie.. hehe...
Bagi mereka yang tak pernah join lagi boleh klik link nie 8share.. mana tahu rezeki korang lebih banyak daripada Fiza.. senang dan mudah, hanya sharekan sahaja iklan mereka.. 
Daftar 8share..

You Might Also Like

18 kitty baik hati komen

  1. wah bestnya..kita blm boleh cash out lagi...tgh nak kumpul hehe..

    ReplyDelete
  2. macam best pulak 8share ni,heee....tahniah :)

    ReplyDelete
  3. weeeeeee.. best nya fiza. liya pnya baru brpa hengget ja

    ReplyDelete
  4. Amboi.. bestnya! 67 pun duit jugak tu.. ekekeke...

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum..tahniah yer..

    moga sukses selalu..

    mselim3

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. sama la kita tapi kita punya lagi sikit hehhee..

    ReplyDelete
  7. Byk tu fiza,akak punya..alahai..sedih..

    ReplyDelete
  8. ika ni nuffnang pun tak habis explore....ahahaha
    so mungkin kalau betul2 ada kesempatan untuk join 8share baru ika belajar2 sikit...

    apa pun, tahniah fiza, tak banyak pun tetap rezeki kan :)

    ReplyDelete
  9. tahniah.. dah daftar dah 8share.. mmg sng nk kumpul duit utk cash out.. kejap je.. heheh

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah.. semoga terus murah rezeki fiza.. :D

    ReplyDelete
  11. tahniah yer fiza.. ada jugak baca pasal 8share ni dari blog pha is.. nnt nk try la :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah