Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Galactic Laser Mid Valley

14:30

Assalamualaikum dan Salam Jumaat.. Entry terperap seminggu nie.. Jumaat lepas opis Fiza  telah dijemput untuk menghantar wakil ke permainan laser tag di Mid Valley bersama staf Hong Leong Group yang lain.. Fiza just teman kawan bermain jer.. lagipun wakil yang dijemput hanya 5 orang jer.. 
Bagi rakan-rakan yang masih belum tahu pasal laser tag nie, laser tag adalah permainan berpasukan satu atau sukan individu di mana pemain cuba untuk mendapat mata dengan sasaran tertentu, menggunakan pemancar infra merah.  Untuk keterangan lanjut boleh klik baca kat link sini.. 
Galactic Laser Mid Valley
macam masuk laluan kapal angkasa
Sebelum tu macam biasa sesi taklimat dan pengenalan.. 
kawasan permainan 
~google image~
pemain kene pakai benda nie.. tak tahu la nama dia...
~google image~
satu team laser hijau, satu team laser merah..
~google image~
Nadia, Siti dan Hanis.. dorg semua join..
 Fiza bagi support jer..>_<
Bila dorg dah mulakan  permainan, Fiza pun gi la merayap kat Mid Valley.. dah lama tak datang sini.. Dulu masa study kat UM, Mid Valley nie la tempat Fiza dating.. hehe.. kantoi ...
Jalan-jalan, ambil gambar dekat pokok krismas.. pastu #MidValleyNOW kat Instagram.. dapat la gambar free print..  
#MidValleyNOW
p/s: Sakitnye tekak Fiza.. adui jangan la demam hari minggu nie.. dah mula rasa nak demam.. nak pergi repair laptop pun susah nanti.. Kawan-kawan doakan Fiza jangan demam yer.. >.<

You Might Also Like

12 kitty baik hati komen

  1. tak pernah lagi dengar permainan nie fiza...tk cre ye...

    ReplyDelete
  2. fuh! cam best je boleh bawak budak ke ni yek. Semoga fiza cepat sembuh ye (^_^)

    ReplyDelete
  3. Insya-Allah.. moga dikurniakan kesihatan yang baik... Minum air banyak-banyak yer..

    ReplyDelete
  4. macam best jer.. nak gi lah nnt.. thenx info ni fiza.. :)

    ReplyDelete
  5. wah,macam best je! hehe :)
    jaga diri ye kak fiza... :)

    ReplyDelete
  6. bestnya kalau dapat main. moga fiza sentiasa diberikan kesihatan yang baik.. :)

    ReplyDelete
  7. nampak menarik permainan tu fiza.. dah lama tak ke mid valley..
    p.s: semoga fiza sihat selalu.. banykkan minum air kosong.. semoga laptop tu kembali pulih..

    ReplyDelete
  8. macam cerita star wars dah ni hewhew

    ReplyDelete
  9. Pernah tgk kt tv..akak jarang pergi sini,bru sekali je,tu pun dah lama

    ReplyDelete
  10. takder hati nak join pun hehehehee

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah